Mansage.nl, gevestigd te Den Haag is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Bij Mansage staan discretie, respect en zorgvuldigheid voorop. Ook dienen wij ons aan de wettelijke verplichtingen te houden. Hier lees je hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Mansage verwerkt je persoonsgegevens wanneer je bij ons een afspraak maakt voor een massage. Wij verwerken echter enkel persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van onze diensten. Jouw gegevens verstrek je zelf.

Wanneer de onderstaande gegevens bij ons bekend zijn, zullen wij deze persoonsgegevens verwerken en bewaren.

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Een belangrijk onderdeel van ons werk is om te weten of je in staat bent om een massage te ontvangen en of er rekening gehouden dient te worden met medische bijzonderheden. Daarnaast verwerken wij ook je voorkeur voor de gewenste massagevorm en andere persoonlijke voorkeuren. Indien deze bijzonderheden van toepassing zijn, zullen wij deze gegevens verwerken.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren jouw gegevens het liefste niet, zodra je geen klant meer bij ons bent. Toch zullen wij ons ook moeten houden aan de richtlijnen waar ieder bedrijf mee te maken heeft. Wij hanteren dan ook een maximale bewaartermijn van zeven jaar vanaf het moment van je laatste afspraak.

Delen van persoonsgegevens met derden

Natuurlijk verstrekken wij geen informatie van jou aan andere partijen. Wel zullen wij de Wet respecteren en indien nodig informatie vertrekken wanneer de Wet dit voorschrijft.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De website mansage.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Het is je recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of zelfs te laten verwijderen. Ook heb je het recht om eventuele toestemming voor het verwerken van je gegevens door Mansage in te trekken of er bezwaar tegen te maken. Daarnaast is het mogelijk dat wij – enkel op een door jou ingestuurd schriftelijke verzoek – je gegevens doorsturen naar een door jou geselecteerde derde partij.

Alle verzoeken zoals behandeld in deze alinea kunnen worden verstuurd via de contactpagina.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de strook met nummers onderaan, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Natuurlijk reageren wij hierop zo snel mogelijk. Je verzoek wordt uiterlijk binnen vier weken behandeld.

Wij willen je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Zoals eerder vermeld in deze privacyverklaring staat discretie, respect en zorgvuldigheid hoog in het vaandel in onze massagepraktijk. Wij nemen de bescherming van jouw gegevens dan ook uiterst serieus. Wij hebben passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Heb jij het idee dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of heb je aanwijzingen van misbruik? Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina.

Vragen over deze privacyverklaring?

Heb je vragen of opmerkingen over onze privacyverklaring? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of stuur een e-mail naar info “at” mansage.nl.