Contact

Het is het makkelijkste voor ons als je een afspraak maakt door te bellen of via WhatsApp. Wanneer je belt en de voicemail krijgt, spreek dan in en dan bellen we je terug zodra dat kan. Als je een bericht stuurt via WhatsApp kan het zijn dat we je bericht wel zien, maar dat we wat later reageren.  Je krijgt altijd antwoord!

Wil je een afspraak maken bij Izak: 0641772708
En voor een afspraak bij Robin: 0645444569

We nemen de telefoon niet op als je belt met een onbekend nummer of als we aan het masseren zijn. Voor het maken van een afspraak willen we minimaal je voor- en achternaam en je telefoonnummer weten. Dat geeft ons ook de mogelijkheid om je te bellen als een afspraak onverhoopt (bij hoge uitzondering) niet door kan gaan. Je gegevens gebruiken we uitsluitend voor de afspraak en worden nooit met derden gedeeld.

We werken niet meer met het boekingssysteem dat we tot 1 november gebruikten.

Liever mailen?

Wil je contact met ons omdat je wat wil vragen of wilt overleggen? Via de e-mail kan dat naar info “at” mansage.nl. We streven er naar om binnen twee werkdagen je bericht te beantwoorden.

Openingstijden

Onze praktijk heeft twee masseurs en in principe kunnen we afspreken van dinsdag t/m donderdag van 14.00 tot 21.30 uur, op vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Uiteraard hebben we ook al afspraken staan en hebben wel eens een dag vrij. Last-minute afspreken mag je wel proberen, maar onze ervaring is dat dit meestal niet lukt. Izak masseert doordeweeks alleen ‘s avonds en Robin kan doordeweeks ook ‘s middags.

Onze massagepraktijk runnen we met z’n tweeën en we zijn al jaren professionele en gediplomeerde masseurs. De massage praktijk hebben we in ons huis en we vertrouwen er op dat je je respectvol gedraagt als gast, zodat wij je ook gastvrij kunnen ontvangen. We wonen in Den Haag op de Soestdijksekade 894 vlakbij het Zuiderpark en het Veluweplein.

Bereikbaarheid

Met het Openbaar Vervoer zijn we het beste te bereiken met bus 26 (halte Barneveldstraat),  bus 25 (halte De la Reyweg of Soestdijkseplein) en met bus 50/51 (halte Schalk Burgerstraat). Parkeren kan op straat, dit is tot 18:00 uur gratis. Meestal zijn er voldoende parkeerplaatsen te vinden, maar na 20.00 uur moet je meestal wat langer zoeken naar een plek.