Contact

Je wilt contact met ons omdat je wat wil vragen of wilt overleggen? Via de e-mail kan dat naar info “at” mansage.nl. We streven er naar om binnen twee werkdagen je bericht te beantwoorden.

Als je een afspraak wilt maken voor een mansage, kan je gebruik maken van ons boekingssysteem of neem telefonisch contact met ons op.

De praktijk is gesloten t/m 3 oktober.

Openingstijden

We werken in onze praktijk met twee masseurs en in principe kunnen we afspreken van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Uiteraard hebben we ook al afspraken staan en hebben wel eens een dag vrij. Last-minute afspreken mag je wel proberen, maar onze ervaring is dat dit meestal niet lukt.

Afspreken voor een vierhandenmassage kan een uitdaging zijn, omdat er dan in drie agenda’s een mogelijkheid nodig is. Hiervoor kan je alleen telefonisch een afspraak maken en niet via het boekingssysteem.

Bellen of WhatsAppen?

Uiteraard kun je ook bellen op nummer 06 41 77 27 08. Krijg je geen contact, probeer het dan later nog eens of stuur een WhatsApp-bericht.

We nemen de telefoon niet op als je belt met een onbekend nummer of als we aan het masseren zijn. Voor het maken van een afspraak willen we minimaal je naam en je telefoonnummer weten. Dat geeft ons ook de mogelijkheid om je te bellen als een afspraak onverhoopt (bij hoge uitzondering) niet door kan gaan. Voor het boekingssysteem is ook je e-mailadres nodig.

Onze massagepraktijk runnen we met z’n tweeën en we zijn al jaren professionele en gediplomeerde masseurs. De massage praktijk hebben we in ons huis en we vertrouwen er op dat je je respectvol gedraagt als gast, zodat wij je ook gastvrij kunnen ontvangen. We wonen in Den Haag op de Soestdijksekade, vlakbij het Zuiderpark en het Veluweplein. Het huisnummer geven we je door als je een afspraak maakt.

Bereikbaarheid

Met het Openbaar Vervoer zijn we het beste te bereiken met bus 26 (halte Barneveldstraat),  bus 25 (halte De la Reyweg of Soestdijkseplein) en met bus 50/51 (halte Schalk Burgerstraat). Parkeren kan op straat, dit is tot 18:00 uur gratis. Meestal zijn er voldoende parkeerplaatsen te vinden, maar na 20.00 uur moet je soms wat langer zoeken naar een plek.