Corona maatregelen massagepraktijk

De overheid heeft corona maatregelen ingesteld om de verspreiding van het virus SARS-CoV-2 af te remmen.

Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard houden we ons aan de, door de instanties voorgeschreven, corona maatregelen om besmetting te voorkomen. Hygiëne was altijd al een belangrijk aandachtspunt, zoals schone doeken en fris gedoucht zijn. Hier komen enkele regels bij:

  • We vragen je vooraf of je klachten zoals verkoudheid hebt. Is dat het geval, dan kan je helaas niet gemasseerd worden. Meld het alsjeblieft zodra je dit weet.
  • Bij binnenkomst geven we geen hand en graag je jas en schoenen bij de kapstok al meteen uitdoen.
  • Hierna kan je je handen wassen en afdrogen met een schone handdoek.
  • De massagetafel, hoofdsteun, enkelrol en de deurklinken worden na elke massage gereinigd met desinfectiemiddelen.
  • Als je een mondkapje voor wilt doen tijdens de massage, neem deze dan zelf mee.
  • Het verplicht dragen van een mondkapje vanaf 1 december, geldt niet voor contactberoepen die in een woning uitgevoerd worden.
  • Wij als masseur dragen geen mondkapje. We hebben gemerkt dat het erg ten koste gaat van het contact en het plezier in masseren, dat wij hiervoor hebben gekozen. Vind je dit niet fijn, dan kunnen we je helaas niet masseren.

Laatste wijziging: 23 februari 2021

Heb je nog vragen over onze corona maatregelen, stel ze ons bij het maken van de afspraak.

Contactonderzoek

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het gebeuren dat bij één van ons of onze massageklanten een besmetting met corona wordt vastgesteld. Er wordt dan door de GGD een contactonderzoek ingesteld om te bepalen met wie de geïnfecteerde persoon allemaal contact heeft gehad. Voor onze praktijk betekent dit dan ook voor klanten die de laatste periode in onze praktijk zijn geweest. Indien wij zelf de contacten mogen informeren over de besmetting, zullen wij dat zelf doen. Als wij geacht worden om contactgegevens aan te leveren, dan geven we je naam en telefoonnummer door. Zie ook de privacyverklaring.

Genieten van een massage?

Corona maatregelen

Fysiek contact is essentieel voor mensen, het is gezond voor lichaam en geest. Het geeft ontspanning, je komt lekkerder in je vel te zitten en het verbetert zelfs je weerstand.

Wil jij genieten van een Mansage, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heb je nog vragen over de corona maatregelen? Neem ook dan contact met ons op.