Informatie m.b.t. de corona maatregelen

De overheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het corona virus af te remmen. Vanaf 11 mei 2020 mogen mensen met een contactberoep hun vak weer uitoefenen. Daardoor is onze massagepraktijk per deze datum weer geopend.

Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard houden we ons aan de, door de instanties voorgeschreven, maatregelen om besmetting met Covid-19 te voorkomen. Hygiëne was altijd al een belangrijk aandachtspunt, zoals schone doeken en fris gedoucht zijn. Hier komen enkele regels bij:

  • We vragen je vooraf of je klachten zoals verkoudheid hebt. Is dat het geval, dan kan je helaas niet gemasseerd worden.
  • Bij binnenkomst geen hand geven en graag je jas en schoenen bij de kapstok meteen uitdoen.
  • Hierna kan je je handen wassen en afdrogen met schone handdoek.
  • Als je een mondkapje wilt voordoen tijdens de massage, neem deze dan zelf mee. De masseurs dragen geen mondkapje, ook niet op verzoek.
  • De massagetafel, hoofdsteun, enkelrol en de deurklinken worden na elke massage gereinigd met desinfecterende middelen.
  • Het toilet wordt extra gereinigd indien je er als klant gebruik van hebt gemaakt.

Heb je nog vragen over de maatregelen, stel ze ons bij het maken van de afspraak.

Contactonderzoek

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het gebeuren dat bij één van ons een besmetting met corona wordt vastgesteld. Er wordt dan door de GGD een contactonderzoek ingesteld om te bepalen met wie de geïnfecteerde persoon allemaal contact heeft gehad. Voor onze praktijk betekent dit dan ook de klanten die in de laatste periode in onze praktijk zijn geweest. Indien wij zelf de contacten mogen informeren over de besmetting, zullen wij dat zelf doen. Als wij geacht worden om contactgegevens aan te leveren, dan geven we je naam en telefoonnummer door. Zie ook de privacyverklaring.

Genieten van een massage?

Fysiek contact is essentieel voor mensen, het is goed voor lichaam en geest. Wil jij genieten van een Mansage, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heb je nog vragen? Neem ook dan contact met ons op.