Informatie m.b.t. de corona maatregelen

De overheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het corona virus af te remmen. Vanaf 11 mei 2020 mogen mensen met een contactberoep hun vak weer uitoefenen. Daardoor is onze massagepraktijk per deze datum ook weer geopend.

Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard houden we ons aan de, door de instanties voorgeschreven, maatregelen om besmetting met het coronavirus SARS-CoV-2 te voorkomen. Hygiëne was altijd al een belangrijk aandachtspunt, zoals schone doeken en fris gedoucht zijn. Hier komen enkele regels bij:

  • We vragen je vooraf of je klachten zoals verkoudheid hebt. Is dat het geval, dan kan je helaas niet gemasseerd worden. Meld het alsjeblieft zodra je dit weet.
  • Bij binnenkomst geven we geen hand en graag je jas en schoenen bij de kapstok al meteen uitdoen.
  • Hierna kan je je handen wassen en afdrogen met een schone handdoek.
  • Als je een mondkapje voor wilt doen tijdens de massage, neem deze dan zelf mee.
  • De masseur draagt geen mondkapje. We hebben gemerkt dat het erg ten koste gaat van het contact en het plezier in masseren, dat wij ervoor kiezen om geen mondkapje te dragen. Vind je dit niet fijn, dan kunnen we je helaas niet masseren.
  • De massagetafel, hoofdsteun, enkelrol en de deurklinken worden na elke massage gereinigd met desinfecterende middelen.

Laatste wijziging: 8 oktober

Heb je nog vragen over de maatregelen, stel ze ons bij het maken van de afspraak.

Contactonderzoek

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het gebeuren dat bij één van ons een besmetting met corona wordt vastgesteld. Er wordt dan door de GGD een contactonderzoek ingesteld om te bepalen met wie de geïnfecteerde persoon allemaal contact heeft gehad. Voor onze praktijk betekent dit dan ook de klanten die in de laatste periode in onze praktijk zijn geweest. Indien wij zelf de contacten mogen informeren over de besmetting, zullen wij dat zelf doen. Als wij geacht worden om contactgegevens aan te leveren, dan geven we je naam en telefoonnummer door. Zie ook de privacyverklaring.

Genieten van een massage?

Fysiek contact is essentieel voor mensen, het is goed voor lichaam en geest. Wil jij genieten van een Mansage, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heb je nog vragen? Neem ook dan contact met ons op.