Massage in Emst – Epe

Dit jaar geven we geen massages meer op deze locatie. Dat doen we naar verwachting weer in de eerste helft van 2023.

Sinds kort geven we ook af en toe massage in Emst – Epe. Dit is op tien minuutjes tijden vanaf Vaassen en op zo’n 30 minuten rijden vanaf Apeldoorn en Zwolle. Op deze nieuwe massage locatie hebben we een complete massagepraktijk tot onze beschikking, waar jij kan genieten van een ontspannende of Kashmirische massage.

Hoewel de massagepraktijk voor mannen in Den Haag onze vaste stek is, hebben we het voor elkaar gekregen om ook op een tweede locatie massages te gaan geven. Het enige is dat we op die locatie onregelmatig aanwezig zijn. Dat betekent dat je alleen een afspraak kan maken wanneer wij daar zijn.

Heb jij interesse in een massage in Emst – Epe? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in. Zodra wij weten wanneer we daar zijn, sturen we je een e-mail met de datums. Vervolgens kan je via WhatsApp een bericht sturen om een afspraak te maken.
Wij masseren mannen in de leeftijd van 21 tot en met 55 jaar.

We informeren je dan ook over de exacte locatie en geven je een routebeschrijving. Als je niet de mogelijkheid hebt om zelf met de auto naar ons toe te komen, dan kunnen we je ophalen vanaf de bushalte in Emst. Geef dit wel duidelijk aan bij het maken van je afspraak! Wij moeten dan rekening houden met onze extra reistijd. Uiteraard wordt je na afloop van de massage ook weer terug gebracht naar de bushalte.

We gebruiken je e-mailadres uitsluitend om je te informeren over onze aanwezigheid in Emst!

    Waarom ook Massage in Emst – Epe?

    Simpel gezegd: omdat het kan. In onze massagepraktijk in Den Haag masseren we regelmatig mannen die van ver komen, soms zelfs uit Limburg of België. Zij vinden het duidelijk de reistijd waard om bij ons van een massage te genieten.

    Omdat we de mogelijkheid hebben om ook regelmatig in Emst te masseren, willen we dat ook aanbieden. Vanuit Limburg zal het niet veel dichterbij zijn, maar voor mannen uit de  (ruime) omgeving van Emst is dit natuurlijk ideaal!

    Massage Emst Epe