Massage workshop voor partners

Lijkt het je leuk om samen met je man of vriend een massage workshop te volgen, zodat jullie zelf leren masseren? Schrijf je dan in voor de Massage workshop voor partners! De les kunnen we geven op een dag en tijd die het beste past in jullie (en onze) agenda. De partnermassage workshop kunnen jullie volgen van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 22.00 uur en op vrijdag kan de les uiterlijk tot 17.00 uur duren.

Massage workshop voor 2

Tijdens de massage workshop voor partners doet de gediplomeerde trainer eerst de massage-grepen voor op één van jullie, terwijl de ander de massage-grepen kan zien. Aansluitend kan de “meekijker” de massage-grepen oefenen, waarbij je instructies en aanwijzingen krijgt van de trainer. Hierna is er een korte pauze zodat de man die nu twee keer een massage heeft gehad even kan bijkomen. Vervolgens worden de rollen gewisseld en wordt het voordoen door de trainer en het oefenen door de ander herhaalt.

Jullie leren de basis van een ontspanningsmassage en een massage van de rug en schouders. De massage workshop voor partners bestaat niet alleen uit het leren van massage-grepen, maar jullie krijgen ook theorie die bij massage belangrijk is. Je hoeft niet alle massage-grepen in één keer te onthouden, want je krijgt via de e-mail een handleiding van de lesstof.

Praktische informatie over de partnermassage workshop

Met de theorie en het twee keer oefenen neemt de partnermassage workshop ongeveer twee en een half uur in beslag. Soms zijn we iets eerder klaar en een andere keer lopen we wat uit. De prijs van de massage workshop voor partners is 199 euro per tweetal, inclusief handleiding van de technieken en praktische informatie over het masseren. Mochten jullie na de les meer willen leren of andere onderdelen van het lichaam, dan hebben we diverse mogelijkheden voor jullie.

Omdat we een datum en de begintijd onderling afspreken, is het het handigst als jullie hierover eerst contact met ons opnemen. Bedenk van tevoren alvast drie opties voor de workshop. Nadat we hebben afgesproken, kunnen jullie je officieel aanmelden via de link die we dan doorgeven.