Model gezocht

Model gezochtWe willen graag mooie foto’s op onze website plaatsen. Daarvoor wordt door de mannen van Mansage een model gezocht. Je komt niet herkenbaar met je gezicht in beeld, maar we vinden het wel belangrijk dat je een goed verzorgd en sportief uiterlijk hebt.

De foto’s worden gemaakt in onze massagepraktijk, waarbij de ene masseur met zijn handen in contact is met je lijf. De andere masseur maakt de foto’s. Na afloop van de fotoshoot worden alle foto’s gezamenlijk bekeken. Foto’s die een van ons niet oké vindt, om wat voor reden dan ook, worden direct gewist. Zodoende weet je meteen welke foto’s kunnen worden gebruikt.

Video’s

We willen ook heel graag korte filmpjes maken. Deels gebruiken we deze voor promotiedoeleinden, deels voor een ander project. Hierbij geldt ook dat je niet herkenbaar in beeld komt. Voordat we deze opnames ergens gebruiken, overleggen we met jou of ze oké voor je zijn.

Bij promotiedoeleinden kan je denken aan een filmpje op deze website. Andere mogelijkheden zijn dat we die posten op sociale media’s of op advertentie websites.

Over het project kunnen we op deze pagina niet te veel melden. Als jij hier interesse in hebt en we denken dat jij hier geschikt voor bent, dan kunnen we je er meer over vertellen.

Denk jij dat je de perfecte man bent voor foto’s en/of de video’s of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.