Onze doelgroep

Onze doelgroep… een korte toelichting

Een massage bij Mansage is niet zomaar een massage. Wij proberen altijd zoveel mogelijk passie en positieve energie in onze massages te stoppen. Omdat tijden veranderen zijn wij ook verder ontwikkeld en hebben we begin 2020 onze doelgroep nog verder gedefinieerd. We geven je in dit artikel een kleine inkijk waarom we dit hebben gedaan.


Mansage massage mannen

De doelstelling vanaf het begin

Vanaf het allereerste begin was onze doelstelling duidelijk. Wij masseren alleen mannen, alle volwassen mannen. Iedereen kan en mag genieten van een heerlijke massage bij Mansage. Samen kunnen wij goed onze grenzen aangeven tijdens een massage. Toch is het heel vervelend wanneer wij dezelfde grens meer dan één keer moeten aangeven in een massage. De rust en het vertrouwen is op dat moment dusdanig op de proef gesteld dat je als masseur constant alert moet zijn.

Wij doen graag dingen waar we blij van worden

Omdat we merkten dat deze voorvallen vaak voorkwamen in een bepaalde leeftijdscategorie, hebben we ervoor gekozen om onze doelgroep aan te passen naar  mannen tussen de 21 en de 55 jaar. Waarom 55 als bovengrens? Tja, dat had ook 54 of 57 kunnen zijn, maar we hebben gekozen voor 55.

Sinds we onze doelgroep nader hebben bepaald hebben wij ook al de vraag gekregen of dit geen leeftijdsdiscriminatie is. Ons idee is dat dit het niet is. In ons eigen bedrijf zijn wij vrij om te doen wat we graag willen doen én waar wij blij van worden. Om het één en ander te relativeren hebben we het voorbeeld gegeven van een kinderdagverblijf: je brengt je zoon of dochter ook niet naar de kinderopvang als hij of zij bijna 16 is. Dit is ook geen leeftijdsdiscriminatie van de kinderopvang. Zo zijn er wel meer voorbeelden te bedenken.

Massage voor mannen

Natuurlijk snappen wij heel goed dat het niet leuk is om te lezen, wanneer je ouder dan 55 bent, dat je buiten onze doelgroep valt. Het liefste zouden wij iedereen een Mansage gunnen en ook iedereen een geweldige ervaring geven, feit is dat we dat dus inmiddels niet meer doen. En dat heeft niets te maken met uiterlijk.

Vraag het ons dus ook niet alsnog.

Wensen en grenzen

Bij ons is het geen enkel probleem wanneer je voorafgaand aan de massage je wensen kenbaar maakt, sterker nog we zullen er zelfs om vragen. Wij weten wat onze grenzen zijn, dus kunnen je direct aangeven wat kan. En wij kunnen het ons ook voorstellen dat er tijdens een massage iets anders ontstaat, want:

  • misschien is het de eerste keer voor je en
  • wist je nog niet want je kon verwachten,
  • ga je helemaal op in het moment of
  • ontstaat er iets zonder een bijbedoeling.

Zoals gezegd wordt het alleen vervelend wanneer wij gedurende een massage meerdere malen -dezelfde – grenzen moeten aangeven. Iets wat niet de bedoeling zou moeten zijn, wanneer je werkt met positieve energie en wij jou ons vertrouwen geven.

Doelgroep

Vertrouwen, liefde, passie en positieve energie

Door dit besluit zijn wij opgekomen voor onze eigen belangen. Soms is dit een moeilijke stap en laat je ook mooie én zeker uitzonderlijke massages de revue passeren. Wij gaan daarom met heel veel vertrouwen, liefde, passie en positieve energie de toekomst in.

Robin en Izak

Wil je een afspraak bij ons maken? Kijk hier uit welke massages je kan kiezen en klik hier voor onze contactgegevens.