Veel gestelde vragen over massage

De veel gestelde vragen over massage hebben we hieronder voor je neergezet. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze contact gegevens vind je hier.

Met welke olie word ik gemasseerd?

Je wordt gemasseerd met een 100% natuurlijke en nagenoeg geurloze amandel-jojoba olie. Heb je een favoriete olie die je graag tijdens de massage wil gebruiken, overleg dit dan van te voren. Ben je gevoelig of allergisch voor amandelen, pinda’s of noten? Geef dit dan door, wij gebruiken dan een natuurlijke en geurloze druivenpitolie.

Kan ik voor of na de massage gebruik maken van een douche?

Wij hebben een douche waar je gebruik van kan maken, dit is inclusief doucheschuim en een schone handdoek. Hiervoor geldt een toeslag van vijf euro per keer, dus tien euro als je zowel voor als na de massage wilt douchen.

Wat als ik zenuwachtig ben?

De massage begint niet direct. Vooraf praten we samen de massage door en krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen en aan te geven waar misschien extra aandacht naar toe mag gaan. Dus voordat je gaat liggen en genieten zitten we dus nog even samen. Wanneer je nog nerveus bent als je op de tafel ligt, zullen we je helpen te ontspannen met speciale technieken. Bedenk en wees je ervan bewust dat alles er mag zijn, tijdens en voor een massage.
Klik hier voor 8 tips om meer uit de massage te halen!

Moet ik me helemaal uitkleden?

Voor de ontspanningsmassage en de integratieve massage is dit niet nodig, maar het mag wel. Wil je een tantrische/kashmirische massage, dan is het aanhouden van kleding niet handig. Vanuit gelijkwaardigheid is de masseur bij de tantrische/kashmirische massage ook ontkleed. Heb je er moeite mee om naakt op een massagetafel te liggen? We kijken dan samen hoe we dit oplossen. Wil je meer lezen over naakt zijn tijdens een mansage? Klik dan hier.

Ik kijk al een hele tijd steeds op jullie website, maar durf niet zo goed. Wat nu?

Dat een massage spannend kan zijn, vinden we niet meer dan logisch. Zeker als het voor de eerste keer is. Het kan helpen om dit ook te zeggen tegen ons. Deze spanning weg nemen kan eigenlijk alleen tijdens de massage ofwel: door het gewoon te gaan ervaren. Weet dat wij professionals zijn en ooit ook begonnen zijn met de eerste massage ervaring die spannend was. We zijn er voor jou en stemmen altijd met je af. Er zal dus nooit iets gebeuren wat niet oké voor je is. Je bent welkom zoals je bent, met alles wat er bij je leeft.
Zet een stap en maak meteen een afspraak. Achteraf zal je zeggen: had ik het maar eerder gedaan! Lees ook dit artikel.

Welke massage adviseren jullie mij voor de eerste keer?

Dat ligt er aan wat je behoefte is. Een Kashmirische massage is veel intiemer dan ontspanningsmassage. Als je het intieme gedeelte nog spannend vindt, dan kan je het beste eerst de ontspanningsmassage ervaren. Wanneer je eigenlijk juist behoefte hebt aan de intimiteit, kies dan voor de Kashmirische massage.
De eerste keer is altijd spannend, omdat alles nog nieuw is. Dat hoort erbij. Weet dat we professionals zijn. Je kan altijd aangeven wat je wel en niet wilt, ook tijdens de massage.

Lig ik onder een massagedoek?

Tijdens de ontspanningsmassage en de integratieve massage wel, tenzij je aangeeft dit niet te willen. Bij alle andere massagevormen lig je bloot op tafel zonder massagedoek. We zorgen er voor dat het in de massageruimte warm genoeg is (zo’n 23 graden).

Wat moet ik doen tijdens een massage?

Genieten en ontspannen! We noemen het ook wel tijdloos genieten. Jij hoeft tijdens een massage niets te doen. Je mag gaan liggen en relaxen. Wat natuurlijk altijd mag tijdens een massage is je wensen uitspreken. Wil je toch meer aandacht ergens voor hebben of is iets niet prettig? Geef dit dan gerust aan tijdens de massage.

Mag ik ook met de masseur kletsen tijdens de massage?

Natuurlijk mag dat. Raden wij het aan? Nee, want wanneer we tijdens de massage met elkaar praten blijven we in ons hoofd zitten. De massage is er juist op gericht om weer meer in je lijf te komen en te genieten van de aandacht die je lijf krijgt.

Hoelang duurt een massage?

Voor de volledige sessie reserveren wij twee uur de tijd. De massage zelf duurt minimaal een uur. We nemen de tijd voor jou en wij doen niet aan haast werk, een massage van dertig minuten zal je bij ons dan ook niet vinden. Heb je een uiterlijke tijd dat je weg moet? Laat het ons dan van te voren weten zodat we er rekening mee kunnen houden. Wanneer je te laat arriveert gaat deze tijd van de massage af, dus zorg ervoor dat je op tijd bent.

Ik ben bi-schierig. Is een mansage geschikt om dit te onderzoeken?

Als jij hetero bent maar ook nieuwsgierig bent hoe het is om door een man aangeraakt te worden (bischierig bent), dan kan een mansage de ideale manier zijn om dit verder voor jezelf te onderzoeken. In een vertrouwde en veilige omgeving mag je helemaal zijn wie je bent. Wij hanteren een beroepsgeheim, dus alles wat je deelt en ervaart tijdens de afspraak blijft tussen ons. Lees ook dit artikel.

Doet de massage pijn?

Onze massages zijn puur gericht op ontspanning en daar hoort pijn niet bij. Als wij tijdens de massage een spierknoop tegenkomen zullen we hier zeker enige verlichting voor je in proberen te krijgen, het oplossen lukt meestal niet in één massage. Mocht je een bepaalde techniek niet prettig vinden? Geef dit dan tijdens de massage aan.

Wat is het verschil tussen Kashmirische massage en ontspanningsmassage?

Het uitgangspunt bij elke massage is ontspanning, dus daarin zijn de massagevormen nagenoeg hetzelfde. Het voornaamste verschil is dat de Kashmirische massage duidelijk intiemer is en dat er daarbij met mannelijke energie gewerkt wordt.

Lig ik op een futon/matras of op een massagetafel?

Je ligt bij ons altijd op een massagetafel. Dit ligt zowel comfortabel voor jou, als dat het veel beter is voor onze werkhouding.

Geven jullie ook prostaatmassage?

Nee, die geven wij niet. Het is ons bekend dat dit ook wel de G-spot van mannen genoemd wordt en dat dit veel sensaties kan geven. Ondanks dat vinden we het niet passen bij in onze massagepraktijk.

Moet ik naar dolfijnenmuziek luisteren tijdens de massage?

Nee natuurlijk niet. Wij gebruiken speciaal geselecteerde massagemuziek die de massage ondersteunt. Wil jij je eigen muziek meenemen of heb je een eigen afspeellijst? Overleg dit dan van te voren. Dit kan niet meer op de dag zelf.

Wat als ik een erectie krijg?

Veel gestelde vragen over massage

Als man is dit een gezonde en natuurlijke reactie van je lichaam. Wij kijken hier dan ook niet raar van op. In de tantrische/kashmirische massage werken wij met seksuele energie en dan is het ook heel normaal dat je een erectie krijgt. Overigens is de tantrische / kashmirische massage niet gericht op een orgasme, als het wel gebeurt dan is dat wat er gebeurt. We zijn er niet om daar een oordeel over te vellen.
Lees ook het artikel: “Een erectie tijden een massage“.

Mag ik vragen om een seksuele handeling?

De tantrische/kashmirische massage werkt met mannelijke seksuele energie. De energie van je Lingam wordt geïntegreerd in de massage. Hiervoor passen we zorgvuldige gekozen massage  technieken toe. Er worden geen seksuele handelingen verricht.
We werken uitsluitend met onze handen en onderarmen dus ook niet met de mond.

Wat als ik iets later ben?

Natuurlijk kan het gebeuren dat je iets te laat bent. Verwacht je meer dan vijf minuten te laat te komen, bel dan even of stuur een bericht. Wij hebben deze tijd wel voor jou gereserveerd en dit kan van je tijd afgaan. Mocht er in onze agenda ruimte zijn om iets in te halen zullen we dit zeker doen.

Ik kom met de auto, is het betaald parkeren?

Ja, dagelijks tussen 18:00 en 0:00 uur is het betaald parkeren. Wij kunnen dit voor je betalen en hebben hier alleen je kenteken voor nodig. Bij binnenkomst melden wij je aan via de parkeer-app en na afloop melden wij je kenteken weer af. Zo parkeer je discreet en gemakkelijk voor de deur.

Waarom vragen jullie een aanbetaling als ik voor het eerst een afspraak maak?

We deden dit eerst niet, maar helaas gebeurde het te vaak dat iemand niet op kwam dagen. We houden dan de tijd voor niks vrij en alle voorbereidingen zoals het verwarmen van de ruimte zijn dan ook voor niks gedaan. We hopen dat we door de aanbetaling alleen nog mannen zullen verwelkomen die serieus van plan zijn om ook echt op de afspraak te verschijnen. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan krijg je uiteraard je aanbetaling terug of reserveren we die voor een nieuwe afspraak.

Andere veel gestelde vragen over massage?

Dit zijn veel gestelde vragen over massage, maar als het antwoord op jouw vraag hier niet bij staat, en ook niet in de blog wordt behandeld, stuur ons dan een bericht!