Naakt zijn tijdens een massage

Naakt zijn tijdens een massage

Er zijn duizend en één reden te bedenken om tijdens een massage bloot te zijn of juist niet. Bij Mansage maakt het ons niets uit. Ben je helemaal comfortabel met jezelf en lig je graag naakt op de massagetafel, het is voor ons geen probleem. Ben je er niet zo van en wil je ook geen tantra massage? Dan is dat ook helemaal goed. In dit artikel willen we je graag meenemen waarom het voor ons geen enkel probleem is om naakt te masseren.

Massage Man Naakt Mansage

Gelijkheid, ook in man zijn

Wanneer je tijdens een massage allebei bloot bent, creëer je al een stuk gelijkwaardigheid. Natuurlijk is de gelijkheid niet volledig. Jij mag heerlijk genieten van de massage en de masseur is aan het werk om jou onbezorgd te laten genieten. Ook de gelijkheid in het man zijn, wordt vaak als heel ontspannen beschouwd. De gedachten “wat als…” is niet meer nodig. We zijn daarin beiden gelijk.

We veroordelen niet

Maar wat als er iets gebeurt? Je krijgt bijvoorbeeld een erectie? Dan gebeurt dat. Mannen weten dat daar maar weinig voor nodig hoeft te zijn én het hoeft helemaal niets te betekenen. Ook kan het zijn dat je je onzeker voelt over je lijf, weet dat het echt niet nodig is. Iedereen heeft zijn imperfecties. Wij ook. Het weerhoudt ons er alleen niet van dat te doen waar onze passie ligt. En het belangrijkste… wij zijn er niet om over jou te oordelen.

Wij weten en kennen de verhalen dat er masseurs zijn die eerst willen weten waarom je – buiten de tantrische massage – naakt gemasseerd wilt worden. De reden maakt voor ons echt niet uit, want ook daar hebben wij geen oordeel over.

Vrij gevoel

Massage Naakt Man MansageWe hoeven je natuurlijk niet te vertellen hoe vrij je je op een massagetafel kan voelen zonder kleding of zonder doek over je heen. Natuurlijk zorgen wij er voor dat het in de massagepraktijk heerlijk warm is. Zo zal je het niet snel koud krijgen en heb je het wel snel koud? Vertel het ons. Dan zorgen wij er voor dat je op een elektrische deken komt te liggen. De ervaring leert ons dat dat echt alleen op hele koude dagen fijn is. De warmte zal je zeker helpen om je vrijer te voelen. Wil je tussendoor naar het toilet of aan het begin of het einde douchen? Je hoeft geen badjas aan te trekken of handdoek om te slaan. Voel je vrij, je zal niemand tegen komen die daar raar van op kijkt.

Hele lijf krijgt aandacht

Dit natuurlijk tot hoe ver jij wilt. Aan het begin van de massage spreken we af wat jij graag gemasseerd wilt hebben. Tijdens de massage mag je uiteraard altijd aangeven of er iets verandert in je wensen of dat er wat meer aandacht mag blijven op een bepaalde plek.
Wij zijn masseurs die met passie masseren. Als wij niet je hele lijf durven aan te raken zouden we dit werk niet doen. Wees je er van bewust dat je altijd mag aangeven wat je wilt.

Makkelijker huid op huid contact

Wanneer jij naakt op de massagetafel ligt en de masseur er bloot naast staat, is er makkelijker en sneller huid op huid contact. Er zijn veel massagetechnieken waarbij juist naakt meer huid op huid contact mogelijk is, dan wanneer de masseur gekleed is. In de kashmirische massage is het ook heel gewoon om tijdens het tweede deel knuffels uit te wisselen.

Massage Man Naakt Mansage

Intenser

Natuurlijk zijn niet alleen die knuffels heel intens tijdens een kashmirische massage. Ook een andere massage vorm kan ineens veel intenser aanvoelen wanneer jij je gelijk voelt met de masseur en niet bang hoeft te zijn dat er over je geoordeeld wordt. Wij zijn er juist om jou een heerlijke en onbezorgde massage te geven, waarbij jij je heerlijk kan ontspannen. De intensiteit bepaal je voor het grootste deel zelf. Laat jij de ontspanning toe dan zal je de massage intenser beleven, dan wanneer je vooral in je hoofd blijft zitten (met gedachtes). Laat het dus lekker los.

Nudist en naturist friendly

Na het lezen van dit artikel behoeft het eigenlijk geen verdere uitleg meer, dan dat we bij Mansage nudist en naturist friendly zijn. Wij weten hoe fijn het is om ook zonder kleding met massage bezig te zijn. Weet dus dat je zeker welkom bent om ook buiten de tantrische massage een naaktmassage te krijgen.

Naakt massage man Mansage

Toch liever je slip of boxer aan?

Dit is geen enkel probleem (behalve bij de kashmirische massage). Dit artikel hebben wij geschreven omdat wij regelmatig vragen hierover kregen. Als jij je nog onvoldoende comfortabel voelt of geen behoefte voelt om bloot gemasseerd te worden is dat geen enkel probleem. Zou je eventueel wel willen werken aan het stuk tussen oncomfortabel en het proberen van een naakte massage? Laat het ons weten, we helpen je er graag mee in jouw tempo.