Waar wacht je op?

Waar wacht je op?

“Hoi, ik kijk al een tijdje op jullie website en nu dacht ik: ik ga een afspraak maken.” Een bericht zoals deze of een variant hiervan ontvangen we opvallend vaak. Op zich ook wel logisch: een man is nieuwsgierig naar een mansage, komt op de website terecht, leest wat en denkt er nog even over na. Maar waar wacht je op?
Overigens doet niet iedere man het op deze manier. Er zijn er ook die meteen bellen of appen. Dat kan natuurlijk ook.Waar wacht je op?Terug naar de “afwachters”. Want wat gebeurt er dan precies? Wij denken dat het komt doordat het spannend is of in ieder geval er een drempel is om meteen een afspraak te maken. En natuurlijk mag je er nog wel even over nadenken of je het echt wilt, maar de vraag is dan: waar wacht je op?

Stel: je bent nieuwsgierig naar een mansage, maar vindt het nog een beetje spannend. Wat gaat een paar dagen verschil hierin dan uitmaken? Als je het spannend vindt, is dat helemaal oké en het hoort ook een beetje bij een nieuwe ervaring. We raden ook aan om dat aan ons te vertellen. We zijn ervaren genoeg om hiermee om te gaan. Maar wat gaat hierin veranderen als je het uitstelt? Misschien ga je het in je gedachten alleen maar enger maken dan het is. Dan krijg je: van uitstel komt afstel en dat is pas echt een gemiste kans.

Ga het gewoon doen. Hoe eerder je een mansage ervaart, hoe eerder je van de zenuwen af bent. En dan ben je meteen een nieuwe ervaring rijker! En wij weten het wel zeker: je zal er geen spijt van hebben. Zelfs als je eigen conclusie is dat dit niet jouw ding is, dan is dat ook al winst. Weet je dat ook weer.

Wat ook helpt als je het spannend vindt, is om eerst een kennismakingsmassage te boeken. Daarin nemen we ruim de tijd om over de massage te vertellen en kunnen we al je vragen beantwoorden. Vaak scheelt het ook al in de zenuwen als je kan delen wat er bij je leeft. Lig je eenmaal op de massagetafel, dan zal je na een paar minuten al merken dat het gewoon heerlijk is om gemasseerd te worden. Voor je het weet is het alweer afgelopen en zou je willen dat je een langere massage had geboekt.

Wanneer je vervolgens voor een nieuwe massage komt, kan je meteen al meer ontspannen. Je weet al waar het is, hoe de praktijkruimte eruit ziet, wie je masseert, hoe de massage ongeveer gaat enzovoort. Kortom: het onbekende is er af en dat maakt het ook meteen een stuk relaxter.

Kom ik vanzelf uit op iets anders wat we vaak horen: “Had ik dit maar veel eerder gedaan!”

Je bent van harte welkom 😊

Afspraak maken voor een mansage

 

P.S. Wil je reageren op dit artikel? Voel je vrij om dat hieronder te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *