Tips voor massage voor mannen

8 Tips hoe je meer haalt uit de massage voor mannen!

Een Mansage is een massage voor mannen en door mannen. Wij vinden het heel belangrijk dat deze massage voor jou een uniek moment is. We geven je daarom graag een paar tips die de massage voor jou een mooie beleving kan laten worden.
De massage voor mannen en door mannen is een fijne beleving. Lees dus snel verder…

Mannen Massage Water DrinkenTip 1: Drink vooraf al voldoende water of thee.

Tijdens de massage gaan er sowieso afvalstoffen uit je spieren vrijkomen. Om je lijf dit goed te laten afvoeren is voldoende drinken essentieel . Natuurlijk staat er bij ons water voor je klaar. Voor én na de massage.

Tip 2: Heb je een massage gepland staan?Mannen Mansage Agenda

Probeer na de massage ook ruimte te hebben in je agenda. Zo kan jij nog langer nagenieten van de massage ervaring.

Mannen Massage Mansage DoucheTip 3: Neem een heerlijke warme douche voordat je naar de massage afspraak komt.

In onze praktijk werken we hygiënisch en daarom vragen we ook van jou een schoon lijf. Heb je niet de mogelijkheid om vooraf thuis te douchen? Voor maar vijf euro kan je voor (óf na) de massage een douche bij ons nemen. Geef dit wel aan bij je reservering.

Tip 4: Je hoeft niet verlegen te zijn.Mannen Massage Mansage Verlegen

In onze massagepraktijk staan respect en zorgvuldigheid centraal. We snappen dat jij het
– in eerste instantie – niet gewend bent dat je door ons gemasseerd wordt. De eerste keer beginnen we niet direct met de massage. We hebben eerst een kennismakingsgesprek en kijken samen of er deze massage extra aandacht naar bepaalde delen van je lijf moeten gaan of juist niet. Heb je een medische bijzonderheid die een (lokale) massage in de weg kunnen staan? Laat het ons weten!

Mannen Massage Mansage ManTip 5: Je mag ontspannen.

Bij Mansage is iedere massage gebaseerd op ontspanning van het lijf. Probeer zo veel mogelijk te ontspannen, zeker als je eenmaal op de massagetafel ligt. Heb je hier moeite mee? Geen probleem! Als je wilt kunnen we je hiermee helpen. Het kan al helpen om te stoppen met nadenken of zorgen maken. Wij zien verschillende soorten lijven en ieder lijf heeft zijn eigen kenmerken. Onze passie ligt bij het ontspannen van jouw lijf. Wij vellen geen
oordeel over jouw lijf. Ontspan dus.

Tip 6: Geniet van het moment.Mannen Massage Mansage Genieten

Je ligt in een massagepraktijk waar de temperatuur minimaal 23 graden is en je wordt gemasseerd door warme handen met warme ongeparfumeerde massageolie. De druk van de handen van de masseur voel je afwisselend over je rug gaan, je merkt dat je ademhaling rustiger wordt en ja, daar is ook de ontspanning. De masseur helpt je lijf te ontspannen. Geniet dus heerlijk van het moment en de volledige aanraking van je lijf. Want zeg nou zelf… hoelang is het geleden dat je hele lijf met volle aandacht echt is aangeraakt.

Mannen Massage Mansage BijkomenTip 7: Kom rustig bij.

Na de massage mag je rustig op de tafel blijven liggen. Met een warme handdoek wrijven wij de overgebleven massageolie van je lijf, als je wilt. Voelt je lijf nog wat plakkerig aan? Voor je huid is het een weldaad als je het er niet direct van af spoelt. Het geeft doorgaans geen vlekken op je kleding. Wil je liever even douchen na de massage? Geen probleem. Terwijl jij nog ligt na te genieten op de massagetafel zet de masseur de douche alvast aan, zodat jij direct onder de warme douche stapt.

Tip 8: Maak een afspraak.Mannen Massage Mansage Afspraak

Via onze website is het heel gemakkelijk om een afspraak te maken. Er is over het algemeen voldoende beschikbaarheid, dit komt mede doordat wij met twee masseurs in de praktijk werken. Ook maken wij geen actieve reclame, omdat wij liever zelf gevonden worden. Geen opdringerige slogans of sociale media reclames. Zo blijven wij meer trouw aan onszelf én voor de man die echt een Mansage wil.