Mansage tarieven vanaf 1 januari 2023

We bieden bij mansage verschillende massage vormen aan met de bijbehorende mansage tarieven. De tijdsduur is altijd bij benadering: de ene keer is het iets korter en een andere keer iets langer.

Wij masseren mannen in de leeftijd van 21 t/m 55 jaar en de praktijk is in Den Haag. Het hoe en waarom van de leeftijdsgrenzen kan je hier lezen.

De Kashmirische massage is gemiddeld 75 tot 90 minuten. Je kan niet zelf een exacte tijd hiervoor afspreken, we zien gaandeweg de massage hoe lang deze duurt.  De prijs is hetzelfde ongeacht de tijdsduur.

Voor een kennismakingsmassage kan je alleen de ontspanningsmassage kiezen. De tijdsduur hiervan is inclusief een gesprekje vooraf om kennis te maken en te vertellen over de massages. Een kennismakingsmassage kan je maar één keer boeken.

De actuele mansage tarieven:

Massage vormTijdsduurPrijs
Kashmirische massage75 tot 90 minuten90 euro
Ontspanningsmassage90 minuten95 euro
Integratieve massage90 minuten95 euro
4 handen massage door twee masseurs60 minuten160 euro
Kennismakingsmassage incl. gesprek60 minuten55 euro

Wanneer je voor de eerste keer bij ons een afspraak maakt, dan kunnen we om een aanbetaling vragen. Hiervoor sturen wij een betaalverzoek. Wil je weten waarom? Lees het hier.

Een afspraak afzeggen is kosteloos tot 24 uur voor aanvang , daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Extra’s bij de mansage

OnderwerpPrijs
Gebruik van de douche voor of na de massage5 euro
Gebruik van de douche voor en na de massage10 euro
Gebruik van onze parkeer-app5 euro

Het douchen is inclusief Sanex doucheschuim en een schone handdoek.

De betaling

Het is het fijnste voor ons als je de betaling digitaal doet. We kunnen je hiervoor een betaalverzoek sturen óf je betaalt zelf met de app van je bank op jouw mobiele telefoon. We willen de betaling ontvangen hebben, voordat je de massagepraktijk verlaat.

Je kan natuurlijk ook het bedrag van tevoren naar ons overmaken. Vraag ons hiervoor een betaalverzoek toe te sturen, bij het maken van de afspraak.

De betaling kan je eventueel ook contant doen. We hebben zeer beperkt wisselgeld in huis, dus in dat geval graag zo gepast mogelijk. Pinnen is bij ons niet mogelijk.

Onze tarieven zijn vrijgesteld van btw in verband met de kleine ondernemersregeling (KOR).