Mansage tarieven vanaf 1 januari 2021

We bieden bij mansage verschillende massage vormen aan. De tijdsduren zijn bij benadering: de ene keer is het iets korter en een andere keer iets langer.

De Kashmirische massage is minimaal één uur en maximaal twee uur, de prijs is hetzelfde ongeacht de tijdsduur. Je kan niet zelf een exacte tijd hiervoor afspreken, we zien gaandeweg de massage hoe lang deze duurt.

Voor een kennismakingsmassage kan je alleen de ontspanningsmassage kiezen. De tijdsduur hiervan is inclusief een gesprekje vooraf om kennis te maken en te vertellen over de massages. Een kennismakingsmassage kan je maar één keer boeken.

Wanneer je voor de eerste keer bij ons een afspraak maakt, vragen we een aanbetaling van 30 euro. Hiervoor sturen wij een betaalverzoek. Wil je weten waarom? Lees het hier.

De mansage tarieven per 1 januari 2021:

Massage vormTijdsduurPrijs
Kashmirische massage60 tot 120 minuten82 euro
Ontspanningsmassage90 minuten85 euro
Integratieve massage90 minuten85 euro
4 handenmassage door twee masseurs60 minuten140 euro
Kennismakingsmassage incl. gesprek60 minuten50 euro

Studenten met een geldige studentenkaart krijgen 25 euro korting op een massage, met uitzondering van de kennismakingsmassage.

Een afspraak afzeggen is kosteloos tot 24 uur voor aanvang , daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Extra’s bij de mansage

OnderwerpPrijs
Gebruik van de douche voor of na de massage5 euro
Gebruik van de douche voor en na de massage10 euro
Gebruik van onze parkeer-app5 euro
Nuud – deodorant maar dan anders13 euro

Het douchen is inclusief Sanex doucheschuim en een schone handdoek.

De betaling

Het is het fijnste voor ons als je de betaling digitaal doet. We kunnen je hiervoor een betaalverzoek sturen óf je betaalt zelf met de app van je bank op jouw mobiele telefoon. Als je een apparaatje (bijv. identifier) nodig hebt om de betaling te bevestigen, denk er dan aan om die mee te nemen. We willen de betaling wel ontvangen hebben, voordat je de massagepraktijk verlaat.

Je kan natuurlijk ook het bedrag van tevoren naar ons overmaken. Vraag ons hiervoor een betaalverzoek toe te sturen, bij het maken van de afspraak.

De betaling kan je eventueel ook contant doen. We hebben zeer beperkt wisselgeld in huis, dus in dat geval graag zo gepast mogelijk. Pinnen is bij ons niet mogelijk.

Onze tarieven zijn vrijgesteld van btw in verband met de kleine ondernemersregeling (kor).