Mansage tarieven vanaf 1 januari 2022

We bieden bij mansage verschillende massage vormen aan met de bijbehorende mansage tarieven. De tijdsduur is altijd bij benadering: de ene keer is het iets korter en een andere keer iets langer.

De Kashmirische massage is minimaal één uur en maximaal twee uur, de prijs is hetzelfde ongeacht de tijdsduur. Je kan niet zelf een exacte tijd hiervoor afspreken, we zien gaandeweg de massage hoe lang deze duurt.

Voor een kennismakingsmassage kan je alleen de ontspanningsmassage kiezen. De tijdsduur hiervan is inclusief een gesprekje vooraf om kennis te maken en te vertellen over de massages. Een kennismakingsmassage kan je maar één keer boeken.

De actuele mansage tarieven:

Massage vormTijdsduurPrijs
Kashmirische massage60 tot 120 minuten85 euro
Ontspanningsmassage90 minuten90 euro
Integratieve massage90 minuten90 euro
4 handenmassage door twee masseurs60 minuten150 euro
Kennismakingsmassage incl. gesprek60 minuten50 euro

Wanneer je voor de eerste keer bij ons een afspraak maakt, dan kunnen we om een aanbetaling vragen. Hiervoor sturen wij een betaalverzoek. Wil je weten waarom? Lees het hier.

Een afspraak afzeggen is kosteloos tot 24 uur voor aanvang , daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Extra’s bij de mansage

OnderwerpPrijs
Gebruik van de douche voor of na de massage5 euro
Gebruik van de douche voor en na de massage10 euro
Gebruik van onze parkeer-app5 euro

Het douchen is inclusief Sanex doucheschuim en een schone handdoek.

De betaling

Het is het fijnste voor ons als je de betaling digitaal doet. We kunnen je hiervoor een betaalverzoek sturen óf je betaalt zelf met de app van je bank op jouw mobiele telefoon. We willen de betaling ontvangen hebben, voordat je de massagepraktijk verlaat.

Je kan natuurlijk ook het bedrag van tevoren naar ons overmaken. Vraag ons hiervoor een betaalverzoek toe te sturen, bij het maken van de afspraak.

De betaling kan je eventueel ook contant doen. We hebben zeer beperkt wisselgeld in huis, dus in dat geval graag zo gepast mogelijk. Pinnen is bij ons niet mogelijk.

Onze tarieven zijn vrijgesteld van btw in verband met de kleine ondernemersregeling (KOR).