De massagepraktijk van Mansage

In onze massagepraktijk gaan we alleen voor kwaliteit. We doen er alles aan om jou een heerlijke ontspannen beleving te geven. Juist daarom zie je bij ons geen onnodige tierelantijntjes in de massagepraktijk. Wat zie je dan wel in de massagepraktijk?

De Massagepraktijk Mansage

De massagetafel

Het belangrijkste item ná onze handen en onze aandacht. De massagetafel heeft een dikke vulling en zachte bekleding en is in hoogte verstelbaar. Hierdoor lig jij comfortabel en kan de masseur op de juiste werkhoogte masseren.

De massagetafel is uitgerust met een ergonomische hoofdsteun die, samen met het traagschuim kussen, zorgt voor een ideale ondersteuning van je hoofd. Hierdoor vermijd je pijnlijke drukpunten in je gezicht. Krijg je hier tijdens de massage alsnog last van? Geef dit zeker aan. De hoofdsteun is in vele richtingen verstelbaar én je kan ook altijd met je gezicht op de massagetafel komen liggen.

Om je enkels te ondersteunen hebben we een enkelrol, die er onder meer voor zorgt dat je geen kramp in je voeten krijgt. In rugligging kan deze onder je knieën, wat ondersteuning geeft voor je onderrug.

De massage olie

We werken uitsluitend met 100% natuurlijke oliën. De standaard massage olie is een mix van amandelolie en jojobaolie. Wanneer je allergisch bent hiervoor, masseren wij je met druivenpitolie. Ben je allergisch voor één of voor beide, geef dit dan duidelijk door bij je reservering. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste olie is opgewarmd wanneer je voor de massage komt.

Etherische olie

Uit ons persoonlijke leven kennen wij de kracht van de etherische oliën van doTERRA. Bijna alle etherische oliën kunnen verdund gebruikt worden tijdens de massage. Het gebruik van etherische olie gebeurt vaak tijdens een ontspanningsmassage.

Wil je wel genieten van de heerlijke geur van een olie, maar deze niet op je lijf krijgen? Dan kunnen we de olie in een speciale verstuiver doen. Deze zorgt ervoor dat de geur subtiel in de ruimte gebracht wordt. Zo heb je geen specifieke geur op je lijf én kan je er toch van genieten. De doTERRA olie staat in onze praktijk, vraag er gerust naar.

De muziek

Tijdens de massage wordt er rustgevende muziek afgespeeld. Wij hebben hiervoor meerdere afspeellijsten, dus je zult niet snel dubbele muziek horen. Wil je zelf je muziek meenemen? Laat dit dan van tevoren weten. De muziek spelen wij af via een Bluetooth speaker, zo kan het gemakkelijk vanaf jouw telefoon of tablet worden afgespeeld.

Doeken

Voor jouw comfort en voor de hygiëne ligt er een zachte doek om de tafel en de hoofdsteun. De doeken waarop en waaronder je ligt én de handdoeken zijn uitgekozen op hun kwaliteit. Dit betekent dat de doeken goed bestand zijn tegen olie en de vele wasbeurten. Voor iedere klant gebruiken we uiteraard schone doeken.

En verder…

Om het jou zo comfortabel mogelijk te maken is de ruimte altijd op minimaal 23 graden verwarmd. Heb je snel last van kou of is het buiten erg koud? Dan gebruiken we een elektrische deken onder het doek waarop je ligt.

Heb je zelf iets waardoor je de massage nog fijner kan ervaren én staat het hier niet bij? Overleg dan met ons. Jij staat centraal bij ons, dus voel je vrij!

Mansage De Massagepraktijk