De massagepraktijk van Mansage

In onze massagepraktijk willen we alleen kwaliteit. We doen er alles aan om jou een heerlijke en ontspannen beleving te geven. Juist daarom zie je bij ons geen onnodige tierelantijntjes in de massagepraktijk. Wat zie je dan wel in de massage praktijk?

De Massagepraktijk Mansage

De massagetafel

Het belangrijkste item ná onze handen en onze aandacht. De massagetafel heeft een dikke vulling en zachte bekleding en is in hoogte verstelbaar. Hierdoor lig jij comfortabel en kan de masseur op de juiste werkhoogte masseren.

De massagetafel is uitgerust met een ergonomische hoofdsteun die, samen met het traagschuim kussen, zorgt voor een ideale ondersteuning van je hoofd. Hierdoor vermijd je pijnlijke drukpunten in je gezicht. Krijg je hier tijdens de massage alsnog last van? Geef dit zeker aan. De hoofdsteun is in vele richtingen verstelbaar én je kan ook altijd met je hoofd op de massagetafel komen liggen.

Om je enkels te ondersteunen hebben we een enkelrol, die er onder meer voor zorgt dat je geen kramp in je voeten krijgt. In rugligging kan deze onder je knieën, wat meer ontspanning en ondersteuning geeft voor je onderrug.

De massage olie

We werken uitsluitend met 100% natuurlijke massage oliën. De standaard massage olie is een mix van amandelolie en jojobaolie. Wanneer je hier allergisch voor bent, dan masseren wij je met druivenpitolie. Ben je allergisch voor één of voor beide, geef dit dan aan bij je reservering. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste olie is opgewarmd wanneer je voor de massage komt.

De muziek in de massagepraktijk

Tijdens de massage wordt er rustgevende muziek afgespeeld. Wij hebben hiervoor meerdere afspeellijsten, dus je zult niet snel dezelfde muziek horen. Wil je zelf je muziek meenemen? Laat dit dan van tevoren even weten. De muziek spelen wij af via een Bluetooth speaker, zo kan het gemakkelijk ook vanaf jouw telefoon worden afgespeeld.

Doeken

Voor jouw comfort en voor de hygiëne ligt er een doek op de tafel en zit er een katoenen hoes om de hoofdsteun. De doeken waarop en waaronder je ligt én de handdoeken zijn uitgekozen op hun kwaliteit. Dit betekent dat de doeken goed bestand zijn tegen olie en de vele wasbeurten. Voor iedere klant gebruiken we uiteraard schone doeken.

En verder in de massagepraktijk…

Om het jou zo comfortabel mogelijk te maken is de ruimte altijd tot zo’n 23 graden verwarmd. Precies boven de massagetafel hangt een infrarood paneel wat ook een fijne warmte geeft. Heb je snel last van kou of is het buiten erg koud? Dan gebruiken we een elektrische deken onder het doek waarop je ligt.
Mansage De Massagepraktijk

Vragen over de massagepraktijk?

Heb je zelf iets waardoor je de massage nog fijner kan ervaren én staat het hier niet bij? Overleg dan met ons. Jij staat centraal bij ons, dus voel je vrij.