Door de lockdown is de massagepraktijk gesloten t/m 2 februari 2021.
Je kan al wel een afspraak maken voor daarna.
Voor trouwe klanten hebben een leuke aanbieding, klik hier.

We werken met voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona. Klik hier voor meer informatie.

Afspraak maken

Wij masseren mannen in de leeftijd van 21 t/m 55 jaar.

Het is het makkelijkste als je een afspraak maakt door te bellen of via WhatsApp. Als je een bericht stuurt via WhatsApp, laat dan even weten wat je naam is.

Voor dezelfde dag afspreken is niet mogelijk. Wanneer je belt en de voicemail krijgt, spreek wat in en dan bellen we je terug. Als je belt met een onbekend nummer, nemen we de telefoon niet op met onze naam. Het is fijn dat je dan eerst zelf zegt hoe je heet.

Voor het maken van een afspraak willen we minimaal je voor- en achternaam en je telefoonnummer weten. Je gegevens gebruiken we uitsluitend voor de afspraak en worden nooit met anderen gedeeld.

Ben je allergisch voor amandelen, vertel het bij het maken van de afspraak. Dan warmen we een andere massageolie voor je op.

Wil je een afspraak maken bij Izak: 06 41 77 27 08
En voor een afspraak bij Robin: 06 45 44 45 69

Heb je een voorkeur door wie je gemasseerd wordt? Meld dat dan even. Wij willen onderling nog wel eens wisselen wie van ons twee masseert.

Afspraak maken via de e-mail?

Wil je contact met ons omdat je wat wil vragen of wilt overleggen? Via de e-mail kan dat naar info “at” mansage.nl. We streven er naar om uiterlijk binnen twee werkdagen je bericht te beantwoorden.

Openingstijden

Onze praktijk heeft twee masseurs en in principe kunnen we afspreken van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Uiteraard hebben we ook al afspraken staan en hebben wel eens een dag vrij.

Izak masseert op maandagen de hele dag en doordeweeks alleen ‘s avonds. Robin kan alle dagen doordeweeks overdag en ‘s avonds.

Onze massagepraktijk runnen we met z’n tweeën en we zijn al jaren professionele en gediplomeerde masseurs. De massage praktijk hebben we in ons huis en we vertrouwen er op dat je je respectvol gedraagt als gast, zodat wij je ook gastvrij kunnen ontvangen. We wonen in Den Haag op de Soestdijksekade 894 vlakbij het Zuiderpark.

Afspraak maken

Bereikbaarheid

Met het Openbaar Vervoer zijn we het beste te bereiken met bus 26 (halte Barneveldstraat),  bus 25 (halte De La Reyweg) en met bus 51 (halte Schalk Burgerstraat).

Parkeren kan op straat en dit is dagelijks gratis tot 18:00 uur. Meestal zijn er voldoende parkeerplaatsen te vinden, maar vanaf 19.00 uur moet je langer zoeken naar een plek. Als je wilt kan je gebruik maken van onze bezoekerspas. Kijk hiervoor bij Mansage tarieven.