Afspraak maken

Wij masseren mannen in de leeftijd van 21 t/m 55 jaar en onze massagepraktijk is in Den Haag. We werken alleen op afspraak.

Voor dezelfde dag afspreken mag je proberen, maar meestal zitten we dan al vol.

Het is het makkelijkste als je een afspraak maakt door te bellen of via WhatsApp. Als je een bericht stuurt via WhatsApp, laat dan ook weten wat je naam is. Als je belt met een onbekend nummer, nemen we de telefoon niet op met onze naam. Het is fijn als je dan eerst zelf zegt hoe je heet.

Voor het maken van een afspraak willen we minimaal je voor- en achternaam en je telefoonnummer weten. Je gegevens gebruiken we uitsluitend voor de afspraak en worden nooit met anderen gedeeld. Maak je voor het eerst een afspraak, dan kunnen we om een aanbetaling vragen via een betaalverzoek. Waarom een aanbetaling? Lees er hier over.

Ben je allergisch voor amandelen, noten of pinda’s? Vertel het bij het maken van de afspraak. Dan warmen we een andere massageolie voor je op.

  • Als je hieronder op de naam klikt, kan je de contactgegevens downloaden als Vcard.
  • Als je op het nummer klikt, kan je deze toevoegen aan je contacten in je gsm.

Wil je een afspraak maken bij Izak: 06 41 77 27 08
En voor een afspraak bij Robin: 06 45 44 45 69

Wij masseren mannen in de leeftijd van 21 t/m 55 jaar en de praktijk is in Den Haag.

Heb je een voorkeur door wie je gemasseerd wordt? Meld dat dan even. Wij willen onderling wel eens wisselen wie van ons masseert. We kunnen allebei alle massagevormen geven, behalve de integratieve massage. Ga voor een afspraak niet tegelijkertijd met ons allebei appen, alsjeblieft.

Afspraak maken via de e-mail

Onze ervaring is dat een afspraak maken per e-mail niet handig is, dus doe dit alsjeblieft niet. Bellen, Whatsapp of sms is veel praktischer. Wil je contact met ons omdat je wat wilt vragen of wilt overleggen? Via de e-mail kan dat naar info “at” mansage.nl. We streven er naar om uiterlijk binnen twee werkdagen je bericht te beantwoorden.

Openingstijden

Onze praktijk heeft twee masseurs en we masseren van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en in het weekend van 9.00 tot 18.30 uur.

Robin kan op alle dagen van de week overdag en ’s avonds. Izak kan in het weekend en op maandagen de hele dag en dinsdag t/m donderdag alleen ’s avonds.

Onze massagepraktijk runnen we met z’n tweeën en we zijn al jaren professionele en gediplomeerde masseurs. De massage praktijk hebben we in ons huis en we vertrouwen er op dat je je respectvol gedraagt als gast, zodat wij je ook gastvrij kunnen ontvangen. We wonen in Den Haag op de Soestdijksekade 894 vlakbij het Zuiderpark.

Afspraak maken

Een afspraak annuleren of verplaatsen is tot 24 uur voor aanvang kosteloos, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Bereikbaarheid

Met het Openbaar Vervoer zijn we het beste te bereiken met bus 26 (halte Barneveldstraat),  bus 25 (halte De La Reyweg) en met bus 51 (halte Schalk Burgerstraat). Tram 6 (halte Nunspeetlaan), tram 11 & 12 (halte Hoefkade) en RandstadRail 4 (halte Dierenselaan) zijn wat verder lopen.

Parkeren kan op straat en dit is dagelijks gratis tot 18:00 uur. Overdag zijn er altijd  voldoende parkeerplaatsen te vinden, maar vanaf 19.00 uur moet je langer zoeken naar een plek. Je mag ook parkeren langs de plantsoenen aan de zijde van de woonboten. Als je wilt kan je gebruik maken van onze bezoekerspas. Kijk hiervoor bij Mansage tarieven.