Het is momenteel erg druk in onze praktijk. Leuk voor ons :-) maar voor jou kan het wat langer duren voordat je terecht kan. 

We werken met voorzorgsmaatregelen i.v.m. corona. Klik hier voor meer informatie.

Afspraak maken

Wij masseren mannen in de leeftijd van 21 t/m 55 jaar en onze massagepraktijk is in Den Haag.

Het is het makkelijkste als je een afspraak maakt door te bellen of via WhatsApp. Als je een bericht stuurt via WhatsApp, laat dan even weten wat je naam is.

Voor dezelfde dag afspreken is niet mogelijk. Als je belt met een onbekend nummer, nemen we de telefoon niet op met onze naam. Het is fijn dat je dan eerst zelf zegt hoe je heet.

Voor het maken van een afspraak willen we minimaal je voor- en achternaam en je telefoonnummer weten. Je gegevens gebruiken we uitsluitend voor de afspraak en worden nooit met anderen gedeeld. Maak je voor het eerst bij ons een afspraak, dan vragen we een aanbetaling van 30 euro. Hiervoor sturen we je een betaalverzoek.
Waarom een aanbetaling? Lees er hier over.

Ben je allergisch voor amandelen, vertel het bij het maken van de afspraak. Dan warmen we een andere massageolie voor je op.

Wil je een afspraak maken bij Izak: 06 41 77 27 08
En voor een afspraak bij Robin: 06 45 44 45 69

Heb je een voorkeur door wie je gemasseerd wordt? Meld dat dan even. Wij willen onderling nog wel eens wisselen wie van ons twee masseert.

Afspraak maken via de e-mail?

Wil je contact met ons omdat je wat wil vragen of wilt overleggen? Via de e-mail kan dat naar info “at” mansage.nl. We streven er naar om uiterlijk binnen twee werkdagen je bericht te beantwoorden.

Openingstijden

Onze praktijk heeft twee masseurs en in principe kunnen we afspreken van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 22.30 uur en op vrijdag en in het weekend van 9.00 tot 18.30 uur. Uiteraard hebben we ook al afspraken staan en hebben wel eens een dag vrij.

Izak kan in het weekend en op maandagen de hele dag en dinsdag t/m donderdag alleen ‘s avonds. Robin kan op alle dagen van de week overdag en ‘s avonds.

Onze massagepraktijk runnen we met z’n tweeën en we zijn al jaren professionele en gediplomeerde masseurs. De massage praktijk hebben we in ons huis en we vertrouwen er op dat je je respectvol gedraagt als gast, zodat wij je ook gastvrij kunnen ontvangen. We wonen in Den Haag op de Soestdijksekade 894 vlakbij het Zuiderpark.

Afspraak maken

Een afspraak annuleren of verplaatsen is tot 24 uur voor aanvang kosteloos, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Bereikbaarheid

Met het Openbaar Vervoer zijn we het beste te bereiken met bus 26 (halte Barneveldstraat),  bus 25 (halte De La Reyweg) en met bus 51 (halte Schalk Burgerstraat).

Parkeren kan op straat en dit is dagelijks gratis tot 18:00 uur. Meestal zijn er voldoende parkeerplaatsen te vinden, maar vanaf 19.00 uur moet je langer zoeken naar een plek. Als je wilt kan je gebruik maken van onze bezoekerspas. Kijk hiervoor bij Mansage tarieven.