Vanaf maandag 11 mei is onze praktijk weer geopend voor individuele massages.
In verband met de situatie rondom corona, werken we met voorzorgsmaatregelen. Meer info klik hier.

Afspraak maken

Wij masseren mannen in de leeftijd van 21 t/m 55 jaar.

Het is het makkelijkste voor ons als je een afspraak maakt door te bellen of via WhatsApp. Als je een bericht stuurt via WhatsApp, laat dan even weten hoe je heet.

Wil je een afspraak maken bij Robin: 0645444569
En voor een afspraak bij Izak: 0641772708

Wanneer je belt en de voicemail krijgt, spreek dan in en dan bellen we je terug zodra dat kan. Als je belt met een onbekend nummer, nemen we de telefoon niet op met onze naam. Het is fijn dat je dan eerst zelf zegt hoe je heet.

Voor het maken van een afspraak willen we minimaal je voor- en achternaam en je telefoonnummer weten. Je gegevens gebruiken we uitsluitend voor de afspraak en worden nooit met anderen gedeeld.

Ben je allergisch of gevoelig voor amandelen, laat dat dan weten bij het maken van de afspraak. Dan warmen we de druivenpitolie voor je op.

Afspraak maken via de e-mail?

Wil je contact met ons omdat je wat wil vragen of wilt overleggen? Via de e-mail kan dat naar info “at” mansage.nl. We streven er naar om uiterlijk binnen drie werkdagen je bericht te beantwoorden.

Openingstijden

Onze praktijk heeft twee masseurs en in principe kunnen we afspreken van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 21.30 uur en op vrijdag en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Uiteraard hebben we ook al afspraken staan en hebben wel eens een dag vrij.

Last-minute afspreken mag je wel proberen, maar onze ervaring is dat dit meestal niet lukt. Izak masseert op maandagen de hele dag en ‘s avonds alleen op dinsdag en donderdag. Robin kan doordeweeks de hele dag.

Onze massagepraktijk runnen we met z’n tweeën en we zijn al jaren professionele en gediplomeerde masseurs. De massage praktijk hebben we in ons huis en we vertrouwen er op dat je je respectvol gedraagt als gast, zodat wij je ook gastvrij kunnen ontvangen. We wonen in Den Haag op de Soestdijksekade 894 vlakbij het Zuiderpark.

Afspraak maken

Bereikbaarheid

Met het Openbaar Vervoer zijn we het beste te bereiken met bus 26 (halte Barneveldstraat),  bus 25 (halte De la Reyweg of Soestdijkseplein) en met bus 51 (halte Schalk Burgerstraat).

Parkeren kan op straat en dit is elke dag tot 18:00 uur gratis. Meestal zijn er voldoende parkeerplaatsen te vinden, maar na 20.00 uur moet je langer zoeken naar een plek.