Recensies mansage

Lees hier de mansage recensies, geschreven door andere mannen die al een mansage hebben ervaren bij mansage.nl in Den Haag. Wil je jouw ervaring delen? Mail ons jouw ervaringen en we voegen het toe aan deze pagina. Bij voorbaat onze dank!

Mansage Recensies Massage Man

Joost uit Berkel en Rodenrijs
Ik laat me regelmatig masseren en zie het als normaal onderhoud van mijn lijf. Net zoiets als de kapper en de tandarts. Het is elke keer weer een heerlijk moment van aandacht en rust. Het is ook zo fijn dat als ik bijvoorbeeld spierpijn heb ergens, dat er dan extra aandacht voor is. Het liefst laat ik me elke dag masseren!

Jordi van 39 uit Leiden
Wat een heerlijke ervaring! Ik ga komende week zelfs voor de tweede keer naar Izak, omdat het zo goed bevallen is de vorige keer. Je voelt je al snel op je gemak waardoor het mij al heel snel lukte om goed te kunnen ontspannen. Het was heel even spannend om uit te kleden en samen naakt te zijn, maar ook daarin voel je je al heel snel op je gemak bij Izak. Alles is goed geregeld: tafel ligt lekker, olie is lekker warm, de ruimte is warm en na de massage zet Izak de douche al aan om lekker op te warmen zodat je in een warme douche stapt. Ik raad dit iedereen aan!

Paul van 32 uit Voorburg
Vroeger was ik best verlegen en durfde bijvoorbeeld ook niet naar de sauna. Toen ik dat eenmaal een keer had gedaan en het enorm meeviel, besloot ik om ook eindelijk eens een andere wens in vervulling te laten gaan: een massage krijgen. Had ik dat maar eerder gedaan! Het was helemaal top en nu ga ik regelmatig naar mansage.

Rene van 41 uit Den Haag
Izak toont interesse en laat je in je eigen waarde. De aanraking voelt heerlijk liefdevol ontspannend en teder. Emoties kwamen los die ik niet kende. Ik voelde me geborgen. Intimiteit voelt goed . Ik had behoefte aan geborgenheid en kreeg dat van Izak. Ik kon geheel mezelf zijn. Ik kom zeker nog een keer terug

Hamza van 38 uit Den Haag
Ik heb lang getwijfeld maar toch gedaan. Ik wilde dit ontdekken en heel blij dat ik het gedaan heb. Dit wil ik wel veel vaker. Ik was wel zenuwachtig maar de massage begon al heel snel. Voor de volgende keer hoef ik niet meer te twijfelen. De massage was echt top!

Naveed van 23 uit Loosduinen
Normaal doe ik alleen sportmassages omdat die voor mij het beste werken. Tot ik vorige week ontdekte dat een ontspanningsmassage ook heel goed werkt. Tijdens de massage kon ik nog wisselen naar de kashmirische massage. Heel fijn om toch zo af te sluiten en echt bij mijn lijf stil te kunnen staan. Jullie hebben er een fan bij.

Rick van 42 uit Voorburg
Als eerste massage koos ik voor de ontspanningsmassage en dat gaf me al heel erg veel ontspanning. Een paar massages later heb ik de integratieve massage geprobeerd. Wat was dat een ervaring! Ik kon me vooraf niet bedenken dat het zoveel meer ontspanning zou geven. Ik wil niets anders meer.

Mark van 38 uit Rijswijk
Ik heb wel vaker massages gehad, maar bij mansage ben ik aangeraakt zoals ik nog nooit eerder ben aangeraakt. Het was een zeer bijzondere ervaring… ik was erg onder de indruk.

Rogier van 33 uit Leiden
Vakwerk is het beste dat hierbij past. Ik geef mezelf niet snel over en toch gebeurde het heel snel. Ik heb in alle rust kunnen genieten van de kashmirische tantra massage, ik kan je niet genoeg knuffels geven om je te bedanken ;-) tot Snel.

Jan van 26 uit Den Haag
Het was echt super!

Siem van 55 uit Den Haag
Ik kijk met genoegen terug op de massage van afgelopen maandagmiddag. Relext en ontspannen fietste ik weer naar huis.

Paul van 45 uit Voorburg
Na vaker door Izak gemasseerd te zijn nu een recensie na bezoek aan de nieuwe massageruimte.
Izak is een gastheer onder de masseurs, toont interesse in je en voelt goed aan wie hij onder zijn handen heeft. De aanraking voelt heerlijk, ontspant je en laat je lekker loom wegglijden in een diepe ontspanning. Daarnaast ervaar je, liefde, tederheid en intimiteit die heel vertrouwd voelt en emoties los maakt. Ik kom graag weer terug.

Richard van 32 uit Den Haag
Izak houdt van mannen masseren en bezorgde mij twee uur onbezorgd genieten. Ik kijk uit naar de volgende keer, wat die komt er zéker.

Lou van 35 uit Delft
Geweldig! Ik had nog nooit bedacht dat dit zo fijn zou zijn. De massage is echt lekker. De kasmirische massage kende ik niet maar ik wil nu niet anders meer. Als ik terug ben kom ik zeker voor de vier handen massage.

Rob van 42 uit Monster (Westland)
Een massage als mannen onder elkaar. Het cadeau van mijn vrouw nadat de mannencirkel ophield met bestaan. Na de ontvangst en het praatje ging Izak aan de slag. Na ruim anderhalf uur puur ontspannen ontwaakte ik uit een soort roes. De rest van de dag heb ik de masserende handen nog gevoeld. Het beste cadeau dat je een ander en zeker jezelf kan doen. Mijn vrouw wil nu ook deze massage.

Patrik van 28 uit Den Haag
Heerlijk en wat een fantastische ervaring

Willem van 39 uit Zoetermeer
Izak heeft niets teveel gezegd!! Dit is zo lekker. Hij heeft niet alleen warme handen, maar hij straalt zelf ook warmte uit. Zie je snel weer voor een mansage. Namasté

André van 25 uit Londen
Wat een gave ervaring, dit had ik nooit verwacht. Het kashmirische gedeelte is de
wow-factor in een mooie setting. Hoop dat ik snel weer terug ben in Den Haag.

Jouw ervaring ook bij deze recensies mansage? Stuur ons een Whatsapp of een e-mail en we voegen het toe aan deze pagina.