Recensies mansage

Lees hier de mansage recensies, geschreven door andere mannen die al een mansage hebben ervaren bij mansage.nl in Den Haag. Wil je jouw ervaring delen? Mail ons jouw ervaringen en we voegen het toe aan deze pagina. Bij voorbaat onze dank!

Mansage Recensies Massage Man

Rogier van 33 uit Leiden
Vakwerk is het beste dat hierbij past. Ik geef mezelf niet snel over en toch gebeurde het heel snel. Ik heb in alle rust kunnen genieten van de kashmirische tantra massage, ik kan je niet genoeg knuffels geven om je te bedanken ;-) tot Snel.

Jan van 26 uit Den Haag
Het was echt super!

Siem van 55 uit Den Haag
Ik kijk met genoegen terug op de massage van afgelopen maandagmiddag. Relext en ontspannen fietste ik weer naar huis.

Paul van 45 uit Voorburg
Na vaker door Izak gemasseerd te zijn nu een recensie na bezoek aan de nieuwe massageruimte.
Izak is een gastheer onder de masseurs, toont interesse in je en voelt goed aan wie hij onder zijn handen heeft. De aanraking voelt heerlijk, ontspant je en laat je lekker loom wegglijden in een diepe ontspanning. Daarnaast ervaar je, liefde, tederheid en intimiteit die heel vertrouwd voelt en emoties los maakt. Ik kom graag weer terug.

Richard van 32 uit Den Haag
Izak houdt van mannen masseren en bezorgde mij twee uur onbezorgd genieten. Ik kijk uit naar de volgende keer, wat die komt er zéker.

Lou van 35 uit Delft
Geweldig! Ik had nog nooit bedacht dat dit zo fijn zou zijn. De massage is echt lekker. De kasmirische massage kende ik niet maar ik wil nu niet anders meer. Als ik terug ben kom ik zeker voor de vier handen massage.

Rob van 42 uit Monster (Westland)
Een massage als mannen onder elkaar. Het cadeau van mijn vrouw nadat de mannencirkel ophield met bestaan. Na de ontvangst en het praatje ging Izak aan de slag. Na ruim anderhalf uur puur ontspannen ontwaakte ik uit een soort roes. De rest van de dag heb ik de masserende handen nog gevoeld. Het beste cadeau dat je een ander en zeker jezelf kan doen. Mijn vrouw wil nu ook deze massage.

Patrik van 28 uit Den Haag
Heerlijk en wat een fantastische ervaring

Willem van 39 uit Zoetermeer
Izak heeft niets teveel gezegd!! Dit is zo lekker. Hij heeft niet alleen warme handen, maar hij straalt zelf ook warmte uit. Zie je snel weer voor een mansage. Namasté

André van 25 uit Londen
Wat een gave ervaring, dit had ik nooit verwacht. Het kashmirische gedeelte is de
wow-factor in een mooie setting. Hoop dat ik snel weer terug ben in Den Haag.