Bij Mansage werken twee gepassioneerde masseurs

Robin en Izak, beide masseur voor mannen stellen zich hieronder graag aan je voor. We geven allebei alle massagevormen, m.u.v. integratieve massage. Die wordt alleen door Robin gegeven.

Robin

Masseren heb ik in 2001 “ontdekt”. Tot die tijd leek het mij gefrunnik met kliederige olie. Dat heb ik gelukkig niet meer :-)

Het moment dat ik voor het eerst een massage kreeg, ging een compleet nieuwe wereld voor me open! Ik had nooit kunnen bedenken wat een geweldig mooie ervaring het kan zijn. Massage gaat ook niet over denken, maar over voelen. Niet over bezig zijn met je hoofd, maar voelen met je lijf en je lijf voelen.

Het ontdekken van massage is een omslagpunt geweest in mijn leven. Ooit had ik een technische baan en deed fulltime pc-werk. Dat was niet bepaald goed voor mijn lijf, met RSI en een burn-out als gevolg.

Met meer zorg, liefde en aandacht voor mijn lijf door o.a. massages, ben ik een ander mens geworden. Naast een betere gezondheid kreeg ik ook meer zelfvertrouwen en werd ik zelfverzekerder in mijn man-zijn.

Vanuit een verlangen om anderen hetzelfde te geven als het mij heeft gebracht, ben ik een opleiding gaan doen om masseur te worden. Sinds 2005 heb ik een massagepraktijk en ben ik daarnaast les gaan geven in dit prachtige vak. Het lesgeven en de massagepraktijk zijn intussen twee verschillende ondernemingen met ieder een eigen doelgroep.

De academie staat open voor iedereen die “de fijne kneepjes wilt leren”. In de massagepraktijk ben ik een masseur voor mannen. Dat is namelijk de doelgroep waar ik me het prettigste bij voel om te masseren. Ook denk ik dat ik mannen het meeste te bieden heb met massage, vanuit mijn persoonlijke ervaringen.

Als voor jou als man een mansage bij je past, dan ben je van harte welkom in onze praktijk. In alle rust, warmte en ontspanning in verbinding zijn door middel van een massage, is één van de mooiste dingen die er is. Spreekt het je aan? Maak vandaag nog een afspraak.

Graag tot ziens!

Robin masseert doordeweeks overdag en
’s avonds. In het weekend alleen overdag.

Izak

De naam Izak schonken mijn ouders mij in 1982. Dankbaar voor deze passende naam die vertaald “lach” betekent. Eén van de leidraden door mijn leven is humor, het liefste de humor waarvan je de mooiste lach op je gezicht én in je ogen krijgt.

Mijn levensmotto is “Love is always Love” iets dat ik ontdekte nadat ik in 2013 ben gestart met het professioneel masseren. Nadat ik mijn scholing heb gedaan als ontspanningsmasseur, heb ik een verdere verdieping gedaan in de kashmirische massage. Deze tantrische vorm van massage werkt met een combinatie van adem- en massagetechnieken. Mede hierdoor heb ik mijzelf nog verder kunnen ontwikkelen en ontdekte ik mijn levensmotto.

Als masseur voor mannen ben ik dankbaar dat ik verschil in je leven mag gaan maken. De massage die ik je geef, is altijd opgebouwd vanuit respect, vertrouwen en zorgvuldigheid. De massage benader ik op een holistische manier, ik kijk naar je hele lijf en werk van daaruit op een intuïtieve manier verder.

Mijn massages geef ik zonder poespas en tierelantijntjes. Voorafgaand aan de massage zitten we even samen om de massage door te nemen. In dit gesprek kan jij ook je voorkeuren en wensen aangeven. Op deze manier kan ik je een afgestemde en zorgzaam gekozen massage geven. In de Kashmirische massage stem ik ook af op jouw ademhalen zodat ik een diepere laag bij jou tot ontspanning kan brengen. Hierdoor kan de energie van de massage verder in jouw lijf verspreid worden.

Ik hoop je snel te mogen begroeten in de massagepraktijk. Heb je na het lezen van de website nog vragen? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen, misschien staat jou vraag er ook wel bij. Wil je een afspraak maken of heb je nog geen antwoord op je vraag, kijk dan op de contactpagina of stuur mij een Whatsapp-bericht.

Enjoy en tot snel!

Izak masseert maandag overdag, dinsdag t/m donderdag uitsluitend ’s avonds en in het weekend overdag.

Masseur voor mannen

Izak (links) en Robin (rechts)
Masseurs voor mannen