Mansage | Praktijk voor massage

Praktijk voor massageHet adres van onze praktijk voor massage is:

Soestdijksekade 894
2574 EH Den Haag

We werken alleen op afspraak.

 

Uit de richting Utrecht, Gouda en Zoetermeer naar de massagepraktijk:

Neem op de A12 bij het Prins Clausplein de afslag naar de A4 richting Delft, Rijswijk, Den Haag-Zuid. Houd vervolgens op de A4 Rijswijk, Den Haag-Zuid, Hoek van Holland aan en rijd hier niet de A13 op. Ga verder bij “Vanaf de A4”.

Uit de richting Rotterdam, Schiedam en Delft naar de praktijk voor massage:

Neem op de A13 afrit 7 richting Rijswijk, Den Haag-Zuid en vervolgens de A4 richting Rijswijk, Den Haag-Zuid, Plaspoelpolder. Let op: bovenaan deze oprit meteen twee banen naar links om de A4 op te rijden. Neem niet de afslag Plaspoelpolder. Ga verder bij “ Vanaf de A4”.

Vanaf de A4 naar de praktijk voor massage:

Neem afslag 11 richting Rijswijk en Delft. Ga bovenaan de afrit rechtsaf de Prinses Beatrixlaan op en rij Rijswijk in. De weg gaat over in de Middachtenweg en vervolgens kom je bij de rotonde van het Erasmusplein. Ga hier rechtdoor de Moerweg op. Voorbij de volgende verkeerslichten zie je aan je linkerhand het Zuiderpark. Ga bij de volgende verkeerslichten rechtdoor, de brug over en houd links aan. Blijf in de linkerbaan, want zodra je De La Reyweg opgereden bent, kan je vrijwel meteen een U-bocht maken. Nadat je dit gedaan hebt, kan je meteen rechtsaf slaan en de Soestdijksekade oprijden. Net voorbij de tweede zijstraat is onze praktijk. Er is overdag meestal voldoende parkeerruimte te vinden. Er geldt vanaf 18.00 uur betaald parkeren.

Vanuit het Westland naar Mansage:

Rijd eerst via de Lozerlaan en de Erasmusweg naar de rotonde van het Erasmusplein. Ga hier linksaf, ofwel de 3e afslag. Je rijdt nu op de Moerweg en voorbij de volgende verkeerslichten zie je aan je linkerhand het Zuiderpark. Ga bij de volgende verkeerslichten rechtdoor, de brug over en houd links aan. Blijf in de linkerbaan, want zodra je De La Reyweg opgereden bent, kan je vrijwel meteen een U-bocht maken. Nadat je dit gedaan hebt, kan je meteen rechtsaf slaan en de Soestdijksekade oprijden. Net voorbij de tweede zijstraat is onze praktijk. Er is overdags meestal voldoende parkeerruimte te vinden. Er geldt vanaf 18.00 uur betaald parkeren.

Uit de richting Leiden en Wassenaar via de A44/N44 naar de massage voor mannen:

Rijd de A44 (Rijksstraatweg) uit tot aan de Koningskade in Den Haag. Ga aan het einde hiervan, linksaf richting Binckhorstlaan. Ga door de tunnel langs het station en verderop onder het spoor door. Vervolgens bij het eerste grote kruispunt op de Binckhorstlaan bij de verkeerslichten rechtsaf. Verder bij “Vanaf de Binckhorstlaan”.

Uit Leidschendam en Voorburg naar de praktijk voor massage:

Je kan via de A4 rijden, bijvoorbeeld via de Noordelijke Randweg, zie “Vanaf de A4” of binnendoor via de Binckhorstlaan. Rijdt in dat geval via de Parkweg of de Prins Bernhardlaan in Voorburg richting de Maanweg en vervolgens de Binckhorstlaan. Bij het grote kruispunt met verkeerslichten linksaf. Verder bij “Vanaf de Binckhorstlaan”.

Vanaf de Binckhorstlaan:

Je rijdt op de Mercuriusweg, die overgaat in de Neherkade. Blijf de doorgaande weg volgen. Bij station Moerwijk rechts aanhouden, onder het spoor door en rechtdoor de Troelstrakade oprijden. Aan het einde van de Troelstrakade bij de blauwe flat, ga je rechtsaf de brug over. Neem daarna de linkerbaan en houd links aan om De La Reyweg in te rijden. Maak daarop meteen een U-bocht, zodat je vervolgens rechtsaf kan slaan om de Soestdijksekade op te rijden. Net voorbij de tweede zijstraat is onze praktijk. Overdag is er meestal voldoende parkeerruimte te vinden. Er geldt vanaf 18.00 uur betaald parkeren.

Vanuit Rijswijk via de Haagweg naar de praktijk voor massage:

Ga linksaf de Jan van der Heijdenstraat in en ga vervolgens links de Goeverneurlaan in. Aan het einde van de Goeverneurlaan, bij de verkeerslichten linksaf. Nabij treinstation Moerwijk rechts aanhouden, onder het spoor doorrijden en rechtdoor de Troelstrakade op.

Aan het einde van de Troelstrakade bij de blauwe flat, ga je rechtsaf de brug over. Neem daarna de linkerbaan en hou links aan om De La Reyweg op te rijden. Maak daarop meteen een U-bocht, zodat je vervolgens rechtsaf kan slaan om de Soestdijksekade op te rijden. Net voorbij de tweede zijstraat is onze praktijk. In de omgeving is meestal wel parkeerruimte te vinden, wat ’s avonds wel langer zoeken is. Let op dat er vanaf 18.00 uur betaald parkeren geldt en je kan niet met contant geld betalen.

Klik hier voor de link naar Google Maps.