Mansage | Praktijk voor massage

Praktijk voor massageHet adres van onze praktijk voor massage is:
Soestdijksekade 894
2574 EH Den Haag

Robin: 0645444569
Izak: 0641772708

 

Let op: van 6 juli tot eind augustus is het Soestdijkseplein volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer i.v.m. wegwerkzaamheden. Onze praktijk is het beste bereikbaar via De La Reyweg en de Staverdenstraat. Komend vanaf de andere kant, via het Veluweplein, De La Reyweg oprijden en meteen een U-bocht nemen en rechtsaf de Soestdijksekade inrijden. Ook bus 25 rijdt een omleidingsroute en heeft een alternatieve halte in de buurt.

Uit de richting Utrecht, Gouda en Zoetermeer via de A12:

Neem op de A12 bij het Prins Clausplein de afslag naar de A4 richting Delft, Rijswijk, Den Haag-Zuid. Houd vervolgens op de A4 Rijswijk, Den Haag-Zuid, Hoek van Holland aan en rijd hier niet de A13 op! Ga verder bij “Vanaf de A4”.

Uit de richting Rotterdam, Schiedam en Delft via de A13:

Neem op de A13 afrit 7 richting Rijswijk, Den Haag-Zuid en vervolgens de A4 richting Rijswijk, Den Haag-Zuid, Plaspoelpolder. Let op: bovenaan deze oprit meteen twee banen naar links om de A4 op te rijden. Neem niet de afslag Plaspoelpolder. Ga verder bij “ Vanaf de A4”.

Vanaf de A4 naar de praktijk voor massage:

Neem afslag 11 richting Rijswijk en Delft. Ga bovenaan de afrit rechtsaf de Prinses Beatrixlaan op. Deze weg gaat over in de Middachtenweg en vervolgens kom je bij de rotonde van het Erasmusplein. Ga hier rechtdoor de Moerweg op. Voorbij de volgende verkeerslichten zie je aan je linkerhand het Zuiderpark. Ga bij de volgende verkeerslichten linksaf, waarbij het Zuiderpark nog steeds aan je linkerkant ligt. Ga bij het volgende kruispunt rechtsaf het water over en meteen weer rechts. Zo’n 500 meter verder, op de hoek van de 4e zijstraat is de Soestdijksekade 894. Er is meestal voldoende parkeerruimte te vinden. Er geldt vanaf 18.00 uur betaald parkeren en je kan alleen met pinpas betalen.

Vanuit het Westland:

Rijd eerst via de Lozerlaan en de Erasmusweg naar de rotonde van het Erasmusplein. Ga hier linksaf, ofwel de 3e afslag. Je rijdt nu op de Moerweg en voorbij de volgende verkeerslichten zie je aan je linkerhand het Zuiderpark. Ga daarna bij de verkeerslichten linksaf, waarbij het Zuiderpark opnieuw aan je linkerkant ligt. Ga bij het volgende kruispunt rechtsaf het water over en meteen weer rechts. Zo’n 500 meter verder, op de hoek van de 4e zijstraat is de massagepraktijk. Er is meestal voldoende parkeerruimte te vinden. Er geldt vanaf 18.00 uur betaald parkeren en je kan het parkeren alleen met pinpas betalen.

Uit de richting Leiden en Wassenaar via de A44/N44:

Rijd de A44 (Rijksstraatweg) uit tot aan de Koningskade in Den Haag. Ga aan het einde hiervan, linksaf richting Binckhorstlaan. Ga door de tunnel langs het station en verderop onder het spoor door. Vervolgens bij het eerste grote kruispunt op de Binckhorstlaan bij de verkeerslichten rechtsaf. Verder bij “Vanaf de Binckhorstlaan”.

Uit Leidschendam en Voorburg:

Je kan via de A4 rijden, bijvoorbeeld via de Noordelijke Randweg, zie “Vanaf de A4” of binnendoor via de Binckhorstlaan. Rijdt in dat geval via de Parkweg of de Prins Bernhardlaan richting de Maanweg en vervolgens de Binckhorstlaan. Bij het grote kruispunt met verkeerslichten linksaf. Verder bij “Vanaf de Binckhorstlaan”.

Vanaf de Binckhorstlaan:

Je rijdt op de Mercuriusweg, die overgaat in de Neherkade. Blijf de doorgaande weg volgen. Bij station Moerwijk rechts aanhouden, onder het spoor door en rechtdoor de Troelstrakade oprijden. Aan het einde van de Troelstrakade rechtdoor, met het Zuiderpark aan je linkerzijde. Ga bij de volgende verkeerslichten rechtsaf het water over en meteen weer rechts. Zo’n 500 meter verder, op de hoek van de 4e zijstraat is de massagepraktijk. In de omgeving is meestal wel parkeerruimte te vinden. Let op dat er vanaf 18.00 uur betaald parkeren is en je kan alleen met pinpas betalen.

Vanuit Rijswijk via de Haagweg naar de praktijk voor massage:

Ga linksaf de Jan van der Heijdenstraat in en ga vervolgens links de Goeverneurlaan in. Aan het einde van de Goeverneurlaan, bij de verkeerslichten linksaf. Nabij treinstation Moerwijk rechts aanhouden, onder het spoor doorrijden en rechtdoor de Troelstrakade op. Aan het einde van de Troelstrakade rechtdoor, met het Zuiderpark aan je linkerzijde. Ga bij de volgende verkeerslichten rechtsaf het water over en meteen weer rechts. Zo’n 500 meter verder, op de hoek van de 4e zijstraat is Soestdijksekade 894. In de omgeving is meestal wel parkeerruimte te vinden. Let op dat er vanaf 18.00 uur betaald parkeren geldt  en je kan alleen met pinpas betalen.

Klik hier voor de link naar Google Maps.