Kashmirische massage

De Kashmirische massage is een holistische, intuïtieve en energetische massage waarbij jij niets hoeft te doen dan ontspannen en genieten. Tijdens deze massage staat de mannelijke energie centraal.

De opbouw in deze massage is per man verschillend. De massage begint altijd in buikligging en dan wordt de hele achterkant van je lijf gemasseerd. Aandachtspunten zoals schouders of rug krijgen altijd meer aandacht, omdat bijna iedereen daar wel spanning heeft zitten. Nadat je rug, schouders, billen en benen gemasseerd zijn, mag je je omdraaien.

Kashmirische massage

Nu volgt de massage van de voorkant van je lijf. Gezicht, armen en handen worden meestal niet gedaan, maar als je dit graag wilt, geef dat dan aan.

Kashmirische massageDe kashmirische massage heeft veel overeenkomsten met tantra massage. Het is erop gericht om je mannelijke energie te laten ontwaken en die in je hele lijf te laten ervaren. Dit kan een bijzonder intense ervaring zijn. Tijdens een kashmirische tantra massage raken we je hele man-zijn aan, het gevoel van sensualiteit heeft hierin een duidelijke plek.

Wij zijn er van overtuigd dat sensualiteit een grote bron van kracht, levenslust en blijdschap is. Naast de sensualiteit willen we ook liefde, volledigheid en tederheid aan je geven.

Door de ontspannen houding die jij aanneemt en de plek van de masseur hierin, raken we lijfelijk op elkaar afgestemd en mag jij je volledig overgeven aan de ervaring van deze massage.

De massage wordt bijna als een dansritueel uitgevoerd: ritmisch, zacht, liefdevol, speels; soms iets steviger maar altijd zorgvuldig en liefdevol. De masseur masseert (uitsluitend) met zijn handen en met de onderarmen, wat een afwisselende ervaring geeft. Doordat je (in rugligging) in de schoot van de masseur ligt, heeft de kashmirische massage een intiem karakter. Net als bij tantrische massage is, vanuit gelijkwaardigheid, de masseur ook bloot tijdens deze massage.

Kashmirische massage

Blijf tijdens de massage daarom zoveel mogelijk bij jezelf. De kashmirische massage is een mooie, liefdevolle en helende ervaring die je meer brengt dan alleen een sensuele ontspannende massage.

PS: Kashmirische massage is geen erotische massage!