Een erectie tijdens een massage

Een erectie tijdens een massage

Het krijgen van een erectie tijdens een massage kan beladen zijn. Maar waarom eigenlijk? Het is een teken dat je kunt ontspannen en je jongeheer heeft gewoon zijn eigen wil. Is het dan direct een vrijbrief om verder te gaan en grenzen op te zoeken? Lees erover in dit artikel en je zult – tijdens een massage bij Mansage – een stuk rustiger op de massagetafel liggen.

Normaal

In onze praktijk, waarin alleen mannen worden gemasseerd, overkomt het bijna elke man wel een keer dat hij een erectie krijgt tijdens de massage. Is dat schrikken voor ons? Nee. Als man weten wij hoe gemakkelijk een erectie kan ontstaan zonder dat je er iets mee bedoelt. Vind je het fijn als dit gebied ook aandacht krijgt tijdens een massage? We gaan het er verderop over hebben.

Masseren erectie massage Mansage

“Vroeger was het heel normaal dat je als man door een man werd gemasseerd. De massages werden gegeven in de badhuizen en daar was een strikte scheiding tussen mannen en vrouwen. Overigens hadden deze badhuizen ook een sociale en spirituele functie. Als man een massage krijgen van een man zegt dus totaal niets over je seksuele voorkeur.”

Ontspannen met een erectie

Een erectie krijgen tijdens een massage is in ieder geval een teken dat je lijf ontspannen is. Wij vatten het niet op als een verzoek waarmee iets moet gebeuren. Het is dan ook goed dat je weet dat wij het vaak zien gebeuren. We kijken er niet van op en zien het als compliment dat je ontspannen en vrij bent in je man zijn. Daarnaast is een erectie soms gewoonweg niet te voorkomen. Heel hard denken aan iets dat je echt niet leuk vindt, draagt niet bij aan je ontspanning en heeft ook niet altijd het gewenste effect. Blijf dus gewoon in het moment, realiseer je dat het geen issue is en blijf in de ontspanning. Tip: bedenk van te voren al dat het geen issue is, zodat je tijdens de massage hier niet mee bezig hoeft te zijn.

“Een erectie krijg je over het algemeen pas als je lijf zich vrij en op z’n gemak voelt.”

masseren erectie massage Mansage

Geen oordeel

Wij houden er niet van om te oordelen over anderen. Dit zit bij ons diep geworteld en komt ook terug in de tantra leer. Waarom zouden we oordelen? Het hebben van een oordeel helpt ons en anderen niet verder in het leven en dus ook niet tijdens het masseren. Voor ons is iedereen gelijkwaardig. Vanuit dit standpunt zijn respect en zorgvuldigheid belangrijke ondersteunende waarden. Respect voor ieders grenzen benaderd vanuit de grootste zorgvuldigheid.

Wil je ook aandacht voor je intieme delen?

Ondanks de belangrijke functies van je penis krijgt hij over het algemeen te weinig aandacht. En dan bedoelen we échte aandacht. In de kashmirische massage kan je hele lijf worden gemasseerd. Hierbij horen dus ook je intieme delen. De meeste mannen vinden het een relaxte ervaring dat een ander, zonder dat er iets lijfelijk voor terug gedaan moet worden, de penis en de ballen aandacht geeft.

Probeer in dit stadium een erectie zeker niet tegen te houden, het zal je ervaring alleen maar minder lekker maken. En het woord “lekker” is hier bewust gebruikt, je mag er namelijk van genieten. Sommige mannen kunnen er zo van genieten dat ze de handen onder hun hoofd leggen en er volledig in op gaan. Waarom zou je wel op mogen gaan in een massage van de rest van je lijf en niet van dit belangrijke onderdeel van je man zijn? Het is juist goed om bewustwording op dit onderdeel van je lijf te hebben. Niet alleen in slappe toestand maar ook als hij stijf is.

Tijdens het masseren merken we soms dat mannen bij een erectie snel overgaan in de ‘prestatie-modus’. Om hieruit te komen is het goed om te kijken of je anders kan ademhalen bij je erectie. Een diepe en bewuste ademhaling. Zo proberen we je in het moment van de massage te houden waardoor het genieten langer zal aanhouden.

Masseren erectie massage Mansage

Ingewikkelder is het niet

Als we een conclusie moeten schrijven is dit de juiste titel. Bij ons in de praktijk is het dus heel normaal en rust er geen taboe op je erectie. Mocht je er vragen over hebben mag je die natuurlijk altijd aan ons stellen, zowel voorafgaand als tijdens de massage.

Wil je ervaren hoe wij je intieme delen tijdens een kashmirische massage masseren? Lees dan alles over deze massage op deze pagina of klik hier om een afspraak in te plannen bij één van de mannen van Mansage.

N.B.

Het kan zijn dat je om wat voor reden dan ook of in welke mate dan ook, moeite hebt met onze massagepraktijk of met wat wij in onze praktijk doen. Als dit niet bij jou past, dan is dit niet voor jou bestemd. Er zijn legio massagepraktijken met alle vormen en soorten massages. Zoek op Google gerust verder naar een praktijk die wel bij jou past. Veroordeel ons niet om hetgeen waar wij voor 100% achter staan.