Massage vormen

Bij Mansage heb je de keuze uit verschillende massage vormen. Op de onderliggende pagina’s vind je een uitgebreide beschrijving per massagevorm. Lees het op je gemak door en bedenk ook dat de ervaring veel meer zegt dan alleen maar een tekst op je scherm.

Massage vormen

Twijfel je over welke van de vorm van massage het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bepalen wat op dit moment het beste voor je is. Mocht je tijdens de massage alsnog van gedachten veranderen, dan is dat over het algemeen geen probleem. (De beschikbare tijd kan wel een rol spelen, net zoals het moment dat je het aangeeft).

Wees alsjeblieft altijd duidelijk over wat je wel wilt en vooral ook wat je niet wilt. Dat kunnen wij alleen weten (en rekening mee houden) als je het zegt. Voor ons maakt het echt niet uit waar jij voor kiest. Bedenk je dat het verschil tussen een ontspanningsmassage en een kashmirische massage erg groot is.

In onze massage praktijk maken we altijd gebruik van 100% natuurlijke massage olie, waarvan amandelolie een van de bestanddelen is. Als je hier gevoelig of allergisch voor bent, dan gebruiken we druivenpit olie.

Na afloop van een massage heb je de mogelijkheid om te douchen. Uiteraard kan dit ook voorafgaand aan de massage, maar geef het alvast aan bij het maken van de massage afspraak. Het douchen is inclusief doucheschuim en een handdoek.

Mocht je na het lezen nog vragen hebben, kijk dan bij veel gestelde vragen of neem contact op via de e-mail of WhatsApp.

Massage vormen

De volgende massage vormen kan je bij ons boeken:

We kunnen beide elke massagevorm geven, behalve de integratieve massage. Deze geeft Robin alleen. Een 4 handen massage wordt door ons tegelijkertijd gegeven.