Massage vormen

Bij Mansage heb je de keuze uit verschillende massage vormen. Op de onderliggende pagina’s vind je een uitgebreide beschrijving per massagevorm. Lees het op je gemak door en bedenk ook dat de ervaring veel meer zegt dan alleen maar een tekst op je scherm.

Twijfel je over welke van de massagevorm het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen bepalen wat op dit moment het beste voor je is. Mocht je tijdens de afspraak alsnog van gedachten veranderen, dan is dat over het algemeen geen probleem. (De beschikbare tijd kan een rol spelen). Wees alsjeblieft wel altijd duidelijk over wat je wel en niet wilt. Dat kunnen wij alleen weten als je het zegt. Bedenk je dat het verschil tussen een ontspanningsmassage en een kashmirische massage erg groot is.

In onze massage praktijk maken we altijd gebruik van 100% natuurlijke massage olie, waarvan amandelolie een van de bestanddelen is. Als je hier gevoelig of allergisch voor bent, dan kunnen we druivenpit olie gebruiken.

Na afloop van een massage heb je de mogelijkheid om te douchen. Uiteraard kan dit ook van tevoren, maar geef het wel aan bij het maken van een afspraak. Een douche is inclusief doucheschuim, washand en een handdoek.

Mocht je na het lezen nog vragen hebben, kijk dan bij veel gestelde vragen of neem contact op via de mail of WhatsApp.

Vier handen massage

Een massagevorm die we hier apart benoemen is de vierhandenmassage. Hierbij word je gemasseerd door twee masseurs en dat kan een overweldigende en intense ervaring zijn. Dit is ook de reden dat een 4-handenmassage maximaal een uur is.

Wil je graag een vierhandenmassage ervaren? Een afspraak hiervoor maken is soms een uitdaging, omdat we dan drie agenda’s nodig hebben: die van jou en van twee masseurs.

Massage vormen

De volgende massage vormen kan je bij ons boeken: