Mansage | Massagepraktijk voor mannen

Het adres van onze massagepraktijk voor mannen is:
Soestdijksekade 894
2574 EH Den Haag

Klik hier voor het maken van een afspraak.

De massage praktijk is prima met het openbaar vervoer te bereiken. Hieronder staat een overzicht met mogelijkheden. Je kunt uiteraard ook kijken op 9292.nl, waarbij je als bestemming het beste de Barneveldstraat in kunt typen, aangezien de Soestdijksekade heel erg lang is. Kijk ook altijd op htm.nl voor actuele informatie over omleidingen of werkzaamheden.

Vanaf station Den Haag HS:

Bus 26 richting Kijkduin vertrekt aan de achterzijde van het station, uitgang Laakhaven. Uitstappen bij de halte Barneveldstraat [A]. Deze bevindt zich op De La Reyweg, een doorgaande weg met een brede middenberm met bomen. Steek deze straat over en volg de Barneveldstraat (die bestaat uit twee delen met een knik halverwege) tot aan de Soestdijksekade. Neem de portiektrap op de hoek en je bent gearriveerd. Vanaf de bushalte Barneveldstraat is het circa 2 minuten lopen.

Alternatief vanaf station Den Haag HS:

Tram 11 richting Scheveningen Haven of tram 12 richting Duindorp bevinden zich aan de voorzijde van het station, uitgang Centrum. Uitstappen bij de Hoefkade [B], tramsporen oversteken en de Hoefkade aan de rechterzijde volgen in de richting van oplopende huisnummers. Aan het einde van deze straat kom je uit op het Veluweplein. Steek hier De La Reyweg over en loop de Soestdijksekade op. Neem de portiektrap op de hoek van de 2e zijstraat (Barneveldstraat). Vanaf de tramhalte is het circa 14 minuten lopen.

Vanaf station Den Haag Centraal:

Neem eerst 2 haltes met tram 2 richting Kraayenstein, tram 6 richting Leyenburg, Randstadrail 3 richting Loosduinen of Randstadrail 4 richting De Uithof. Bij halte Grote Markt (in de tramtunnel) uitstappen, neem uitgang Prinsegracht en dan boven bus 25 richting Vrederust. Bij De La Reyweg [C] uitstappen. Loop nu eerst een stukje door in de rijrichting van de bus en ga links de Nunspeetlaan in. De derde straat rechts, net voorbij een speeltuin is de Barneveldstraat. Neem op de volgende hoek de portiektrap. Vanaf de bushalte is het circa 6 minuten lopen.

Ander OV-haltes in de buurt naar de massagepraktijk voor mannen:

Massagepraktijk voor mannenRandstadrail 4 rijdt van Zoetermeer Javalaan via Den Haag CS naar de Uithof en stopt op de Apeldoornselaan bij de halte Dierenselaan [D]. Loop de Dierenselaan in en neem de eerste straat rechts, de Harderwijkstraat. Vanaf de halte is het circa 12 minuten lopen.

Tram 6 rijdt van Leidschendam via Den Haag CS naar het Leyenburg en stopt bij de halte Nunspeetlaan [E]. Loop de Nunspeetlaan in aan de kant van de even nummers op de Dierenselaan. Vanaf de tramhalte is het circa 12 minuten lopen.

Bus 51 rijdt tussen Zoetermeer en Den Haag Grote Markt via Station Rijswijk en Haagse Markt en stopt bij de halte Schalk Burgerstraat, vlakbij het Veluweplein. Vanaf het Veluweplein is het max. 5 minuten lopen naar de praktijk voor massage.

Station Den Haag Moerwijk [niet op kaart]. Loop het station uit en ga linksaf. (Eventueel kan je schuin aan de overzijde bus 26 nemen richting Kijkduin voor 3 haltes). Loop de Troelstrakade uit, steek het water over bij het Veluweplein en ga links de Soestdijksekade in. Vanaf het station is het circa 20 minuten lopen.