Integratieve Massage

De Integratieve Massage is een vorm van ontspanningsmassage en heeft drie basis elementen.

Holistic Pulsing

De pulsende massage is een werkvorm waarin de masseur je lijf rustig laten deinen of wiegen. Je lijf voelt een duidelijke uitnodiging om te ontspannen en onbewust spierspanningen los te laten. Hierdoor heeft het volgende element een diepere uitwerking.

Massage met warme olie

Wij masseren je met een 100% natuurlijke massageolie, meestal is dit amandel-jojoba-olie. Als je allergisch bent, hebben we voor jou druivenpitolie. De warme olie brengen we ruimschoots aan, zodat je optimaal kan genieten van de massage. Er worden afwisselend grote en kleinere bewegingen gemaakt afgewisseld met diepergaande technieken. Ook kan er in dit onderdeel van de massage stevig gewerkt worden op spieren en spierklachten.

Polariteitsmassage

Tijdens en na de massage, komt ook polariteitsmassage aan bod. Door specifieke plekken tegelijkertijd op je lijf aan te raken en met de juiste energie, worden aanwezige energie blokkades verminderd of zelfs opgeheven.

Tijdens een integratieve massage wordt in principe je hele lijf gemasseerd. Tijdens het intake gesprek zullen we de aandachtsgebieden samen bespreken. Je kan dan ook aangeven wat je wel en wat je niet gemasseerd wilt hebben. Een integratieve massage duurt ongeveer anderhalf uur.