Integratieve Massage

De Integratieve Massage is een vorm van ontspanningsmassage en heeft drie verschillende onderdelen.

Holistic Pulsing

De pulsende massage is een manier van masseren, waarin de masseur je lijf rustig laten deinen of wiegen. Wanneer er ergens op je lichaam een impuls gegeven wordt, gaat deze als een golfbeweging door je hele lichaam heen. Je lijf voelt een duidelijke uitnodiging om te ontspannen en onbewuste spierspanningen los te laten. Hierdoor heeft het volgende onderdeel een diepere uitwerking.

Massage met warme olie

Wij masseren je met een 100% natuurlijke massageolie, meestal is dit amandel-jojoba-olie. Als je allergisch bent, hebben we voor jou druivenpitolie. De warme olie brengen we ruimschoots aan, zodat je optimaal kan genieten van de massage. Er worden afwisselend grote en kleinere bewegingen gemaakt afgewisseld met diepgaande technieken. Ook kan er in dit onderdeel van de massage stevig gewerkt worden op spieren en spierklachten.

Integratieve massage

Polariteitsmassage

Voor, tijdens en na de massage komt polariteitsmassage aan bod. Door specifieke plekken tegelijkertijd op je lijf aan te raken met de juiste energie, worden aanwezige energie blokkades verminderd of zelfs opgeheven. De polariteitsmassage is maar heel kort, dus het valt haast niet op in de gehele massage.

De Integratieve massage in het geheel

In deze massage worden de drie verschillende onderdelen met elkaar geïntegreerd. De pulsing wordt steeds per onderdeel van het lijf gedaan, voorafgaand aan de massage met olie. De meerwaarde zit hem in het feit dat er al meer ontspanning is, voordat de oliemassage begint. Het grootste gedeelte van de massage bestaat uit de oliemassage. Ongeveer 20% bestaat uit pulsing, polariteitsmassage is maar 1% en de rest is dus de massage met olie, die nagenoeg hetzelfde is als ontspanningsmassage.

Tijdens een integratieve massage wordt in principe je hele lijf gemasseerd. Tijdens het intake gesprek zullen we de aandachtsgebieden samen bespreken. Je kan dan ook aangeven wat je wel en wat je niet gemasseerd wilt hebben. Een integratieve massage duurt ongeveer anderhalf uur.