Waar wacht je op?

Waar wacht je op?

“Hoi, ik kijk al een tijdje op jullie website en nu dacht ik: ik ga een afspraak maken.” Een bericht zoals deze of een variant hiervan ontvangen we opvallend vaak. Op zich ook wel logisch: een man is nieuwsgierig naar een mansage, komt op de website terecht, leest wat en denkt er nog even over na. Maar waar wacht je op?
Overigens doet niet iedere man het op deze manier. Er zijn er ook die meteen bellen of appen. Dat kan natuurlijk ook.Waar wacht je op? Lees verder Waar wacht je op?

Bischierig?

Bischierig?

Wanneer je als hetero man nieuwsgierig bent hoe intiem contact met een andere man zou zijn, dan noemen we dat bischierig (in het Engels bi-curious). Het is een samenvoeging van de woorden biseksueel en nieuwsgierig. Het kan zijn dat je dit herkent bij jezelf. Don’t worry, je bent absoluut niet de enige. Het kan, zeker in het begin, wel erg spannend zijn. Lees verder Bischierig?

Onze doelgroep

Onze doelgroep… een korte toelichting

Een massage bij Mansage is niet zomaar een massage. Wij proberen altijd zoveel mogelijk passie en positieve energie in onze massages te stoppen. Omdat tijden veranderen zijn wij ook verder ontwikkeld en hebben we begin 2020 onze doelgroep nog verder gedefinieerd. We geven je in dit artikel een kleine inkijk waarom we dit hebben gedaan.

Lees verder Onze doelgroep