Een massage is geen date

Een massage is geen date

Stel je dit telefoongesprek eens voor:
“Goedemiddag, kapsalon Het schaartje, met Hans”.
“Kan je vandaag?”
“Uhhh….”, reageert de kapper verbaasd, “met wie spreek ik?”
“Man, 55 jaar, 1 meter 83, 75 kilo, bi”
De kapper is even stil en vervolgd met: “Ik bedoel eigenlijk gewoon wat je naam is.”

Ik neem aan dat je dit zelf ook een apart gesprek vind, als een klant op deze manier een afspraak wilt maken bij de kapper. Toch gebeurt het ons regelmatig dat een man ons op deze manier benaderd voor het maken van een afspraak voor massage. Een masseur is natuurlijk geen kapper, maar je kan ons beroep beter vergelijken met een kapper of een fysiotherapeut dan met bijvoorbeeld een date. Lees verder Een massage is geen date

Een erectie tijdens een massage

Een erectie tijdens een massage

Het krijgen van een erectie tijdens een massage kan een beladen onderwerp zijn. Maar waarom eigenlijk? Het is een teken dat je kunt ontspannen en je jongeheer heeft gewoon zijn eigen wil. Is het dan direct een vrijbrief om verder te gaan en over grenzen heen te gaan? Lees het verder in dit artikel en je zult – tijdens een massage bij Mansage – een stuk rustiger op de massagetafel liggen.

Lees verder Een erectie tijdens een massage

Een massage krijgen in de zomer

Een massage krijgen in de zomer

Een massage in de zomer? Natuurlijk, waarom niet! Bij ons gaan tijdens de zomer 90% van de massages gewoon door. Aan de ene kant omdat de ruimte redelijk goed koel te houden is en aan de andere kant omdat de meeste massage’s naakt gegeven worden. Zo hebben wij, als masseurs, ook niet de warmte van kleding. Hoe het verder bij Mansage is geregeld met warm weer? Lees het hier.

Lees verder Een massage krijgen in de zomer