Mag ik de masseur aanraken?

Mag ik de masseur aanraken?

Een vraag die regelmatig aan ons gesteld wordt is: mag ik de masseur aanraken? In veruit de meeste massagepraktijken mag het echt niet. Hoogstens een hug bij het afscheid nemen na afloop, is het enige wat in de sommige praktijken kan. Wij staan daar net even anders in, mede ook door de massagevormen die wij geven én met welke intentie wij masseren. Lees verder Mag ik de masseur aanraken?

Waar wacht je op?

Waar wacht je op?

“Hoi, ik kijk al een tijdje op jullie website en nu dacht ik: ik ga een afspraak maken.” Een bericht zoals deze of een variant hiervan ontvangen we opvallend vaak. Op zich ook wel logisch: een man is nieuwsgierig naar een mansage, komt op de website terecht, leest wat en denkt er nog even over na. Maar waar wacht je op?
Overigens doet niet iedere man het op deze manier. Er zijn er ook die meteen bellen of appen. Dat kan natuurlijk ook.Waar wacht je op? Lees verder Waar wacht je op?

Bischierig?

Bischierig?

Wanneer je als hetero man nieuwsgierig bent hoe intiem contact met een andere man zou zijn, dan noemen we dat bischierig (in het Engels bi-curious). Het is een samenvoeging van de woorden biseksueel en nieuwsgierig. Het kan zijn dat je dit herkent bij jezelf. Don’t worry, je bent absoluut niet de enige. Het kan, zeker in het begin, wel erg spannend zijn. Lees verder Bischierig?