Een aanbetaling voor een massage?

Een aanbetaling voor een massage?

We vragen sinds maart 2021 bij nieuwe klanten een aanbetaling voor een massage. Dit roept soms vragen of wantrouwen op. Waarom we dit gedaan hebben, leggen we graag hieronder aan je uit.

Passie

Laten we voorop stellen dat het masseren van mannen onze passie is. Omdat wij professioneel met onze passie om willen gaan, hebben wij het bedrijf Mansage opgericht. Dit is niet onopgemerkt gebleven en het wordt steeds drukker en drukker in de praktijk.

Tijd

Net als jij krijgen we iedere dag maar 24 uur om leuke dingen te doen. In die 24 uur plannen wij graag een Mansage met jou in.

Mansage Tijd voorbereiding
Eén uur voordat de Mansage begint starten wij met alle voorbereidingen voor de massage. De ruimte verwarmen we tot ongeveer 23,5 graden, de olie wordt verwarmd en de ruimte desinfecteren we nogmaals. Omdat hygiëne hoog in het vaandel staat nemen wij natuurlijk ook een douche voordat de Mansage begint.

Wat is dan de reden van een aanbetaling?

Tegenwoordig komt het regelmatig voor dat er een afspraak voor een Mansage wordt gemaakt en niemand naar de afspraak komt. Zonde van de voorbereidingen en van de tijd die is geblokkeerd in de agenda. Natuurlijk kan het gebeuren dat er iets tussenkomt of dat je iets dubbel hebt gepland, maar totaal niets laten weten is niet onze manier van zorgvuldig en respectvol met elkaar omgaan.

Mansage Den Haag douchen
Daarom vragen we dus bij iedereen die voor de eerste keer komt een aanbetaling van 30 euro. Na het maken van de afspraak sturen wij je een betaalverzoek via Whatsapp, SMS of per e-mail en wanneer deze direct wordt betaald is de afspraak bevestigd. Het is niet mogelijk om de aanbetaling contant te doen.

Ben ik mijn geld kwijt als de massage niet doorgaat?

Kan je onverhoopt niet naar de afspraak komen? Je kan altijd tot 24 uur van te voren de massage kosteloos annuleren, via de e-mail, WhatsApp, sms of door te bellen. Let er zelf op dat je annulering door ons bevestigd wordt.

Uitzonderingen

Wij maken geen uitzonderingen op deze regel.
Probeer het dus ook niet, dat is gewoon niet leuk.

Een massage is geen date

Ik wil niet dat Mansage op mijn bankafschrift staat.

Hoewel Mansage een volledig normale massagepraktijk is, komt dit niet met deze naam op je bankafschrift te staan. Wees dus gerust en laat dit je ervaring niet in de weg staan.

Moet ik de rest van de massage ook online betalen?

Nee hoor, dat hoeft niet. Je mag zelf kiezen hoe je de rest voldoet. Neem het wel gepast mee als je ervoor kiest om het contant te voldoen.

Voel je welkom

Het gaat nog steeds om een heerlijke ontspannende Mansage die wij je graag vanuit onze passie geven. Schroom dus niet om een afspraak met ons te maken.

Mansage Den Haag Welkom