Vier handen massage

Bij een vierhandenmassage wordt je gemasseerd door twee masseurs tegelijk en daarmee heb je dus vier handen op je lijf. Dit kan een zeer intense en overweldigende ervaring zijn. Wanneer je door twee handen gemasseerd wordt, dan is het nog prima te doen om deze te volgen. Bij een vierhanden massage is dat haast niet meer te doen en dat nodigt uit tot overgave, ontspannen en het voluit ervaren. Omdat een 4 handen massage zo intens is, duurt deze maximaal een uur.

Vier handen massage

De massage heeft voornamelijk overeenkomsten met de Kashmirische massage, alleen komt er geen masseur op de tafel tussen je benen zitten. De andere tantrische aspecten komen wel terug bij een vierhanden massage. Zo wordt ook hierbij je hele man-zijn aangeraakt en heeft het gevoel van sensualiteit een duidelijke plek. Daarnaast zijn de masseurs, vanuit de gelijkwaardigheid ook bloot tijdens de massage. Bij deze massage lig je niet onder een doek.

4 handen massageInhoudelijk is de massage steeds weer anders. Soms werken de masseurs synchroon in hetzelfde gebied en dan ieder bijvoorbeeld aan één kant. Een andere keer masseert ieder een eigen gebied. Op een ander moment masseert de ene bijvoorbeeld je schouders en rug, terwijl de ander je benen aan het masseren is. Soms is de massage gestructureerd, dan weer uit de “losse pols” en onregelmatig. Juist de afwisseling hierin geeft een grote meerwaarde aan de massage.

Tijdens deze massage wordt er ook niet gekletst, maar het is wel belangrijk om het aan te geven als er iets is. Vooraf hebben we ook een kort intake gesprek, om elkaar een beetje te leren kennen, maar vooral zodat jij kan aangeven wat belangrijk voor je is. Het kan ook zijn dat er iets wat meer aandacht nodig heeft of dat we ergens rekening mee moeten houden. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je de meest ontspannende en aangename massage te krijgen.

We adviseren om als eerste massage in onze praktijk, een massage door één masseur te boeken, voordat je een vierhandenmassage kiest. Daarmee ken je de plek al, leer je alvast één masseur kennen en weet je al een beetje hoe de massage gaat. Heb je hier helemaal een goed gevoel bij, dan kan je meteen een vierhandenmassage boeken.

Wil je graag een vierhandenmassage ervaren? Een afspraak hiervoor maken vraagt iets meer tijd, omdat we drie agenda’s moeten matchen: die van jou en van beide masseurs.

Verschil tussen duomassage en vierhanden massage

Een duomassage is niet hetzelfde als een 4 handen massage. Bij een duomassage worden er twee mensen tegelijkertijd gemasseerd door twee masseurs in dezelfde ruimte. Helaas heeft onze praktijkruimte hier niet voldoende ruimte voor. Je kan dan ook geen duomassage bij ons boeken.